Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Sharks absolvujú pohovor s Bylsmom

Jozef Struhár  
19.05.2015

Americká športové televízia ESPN v pondelok informovala, že tím San Jose Sharks dostal povolenie diskutovať o možnej spolupráci s trénerom Danom Bylsmom.

Bylsma bol vyhodený Pittsburghom Penguins po minulej sezóne, pričom mal v zmluve ešte dva zostávajúce roky. Preto musia tímy žiadať „tučniakov“ o povolenie, ak chcú s trénerom komunikovať o pracovnej pozícii. Doteraz údajne odmietol ponuky z dvoch tímov.

Sharks zaujal svojou bilanciou z pôsobenia na lavičke Penguins, ktorú okrem iného zahŕňa aj Stanleyho pohár z roku 2009. Tím doviedol do play-off v každej sezóne, pričom v základnej časti dosiahol bilanciu 252-117-32.

San Jose je bez trénera od odchodu Todda McLellana, ktorý sa stal realitou 20. apríla. Kalfiornský tím požiadal o povolenie aj Detroit Red Wings, aby mohol komunikovať s Mikeom Babcockom. Nie je však známe, či sa stretli. Mali tak totiž urobiť tento týždeň, no Babcock v pondelok povedal, že už sa s nikým rozprávať nebude. V hre je takisto Peter DeBoer, ktorý by mohol s tímom absolvovať už druhý pohovor.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies