Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Štvrtý útok Ducks má nečakané, ale úspešné zloženie

Jiří Sekáč nehral zápas viac ako mesiac, Emerson Etem trávil v predošlých dvoch zápasoch čas na lavičke a Rickard Rakell sa zotavoval z chrípky. To nie je ideálny recept na zloženie útoku pre finále Západnej konferencie. Anaheimu Ducks sa však vyplatil.

Toto trio sa opäť po dlhšom čase stretlo vo štvrtom útoku kalifornského tímu a tréner Bruce Boudreau z neho nebol vôbec sklamaný po nedeľnej výhre 4:1 nad Chicagom Blackhawks. Zostane tak pokope aj v utorok, keď sa v Honda Center odohrá druhý duel série.

„Dodali nám naozaj dobrú energiu vo vhodnom čase, predtým, ako sme strelili náš druhý gól. Boli na ľade predtým, ako naň prišiel útok Natea Thompsona. Vytvorili v ich pásme zmätok a my sme naň nadviazali nasledujúcim striedaním. Budú pokope ešte minimálne v utorok. Potom ešte neviem, čo sa stane,“ prezradil Boudreau pre oficiálnu stránku súťaže.

Sekáč, český ľavý krídelník, odohral svoj prvý zápas od 8. apríla a v pondelok mal dobrú náladu, keď čelil otázkam o svojom debute v bojoch o Stanleyho. Na otázku, či bol zápas taký intenzívny, ako čakal, odvetil: „Ani som nevedel, ako to už bolo v základnej časti, pretože od môjho posledného zápasu už ubehla nejaká doba. Mohlo to byť lepšie, pretože musíte ísť na ľad a hrať. Musíte sa tomu prispôsobiť.“

Sekáč odohral deväť minút a zaznamenal aj tri bodyčeky. Dobre dopĺňal Etema, ktorého rýchlosť z neho robila efektívneho hráča pri napádaní a v oslabeniach. Okrem toho zaznamenal dve strely a tri bodyčeky. Rakell vyhral štyri zo šiestich vhadzovaní a zblokoval dve strely.

„Myslím si, že to bol pre nás skvelý začiatok. Myslím si, že ešte sa môžeme trochu viac pozhovárať a rozvinúť si medzi nami väčšiu chémiu,“ poznamenal Etem, ktorý bol podľa trénera Boudreua jedným z hráčov, ktorí pozitívne ovplyvnili zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies