Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Šanca pre Johnsona: Lehnerovo zranenie nie je krátkodobé

Stále nie je jasné, ako dlho bude pauzovať brankár Buffala Sabres Robin Lehner, ale podľa všetkého to nebude krátka doba.


Dvadsaťštyriročný švédsky brankár, ktorý je jednotkou Buffala, utrpel zranenie v druhej tretine štvrtkového zápasu proti svojmu bývalému tímu, Ottawe Senators. Keď opúšťal ľad, pozornosť venoval ľavej nohe. Absolvoval aj vyšetrenia, ale doktori potrebovali urobiť ďalšie.

„Robin Lehner podstúpi dnes a zajtra ďalšie vyšetrenia. Možno už zajtra budeme poznať prognózy toho, aké je zranenie vážne a koľko času zhruba vynechá,“ povedal tréner Dan Bylsma pre oficiálnu stránku tímu.

Generálny manažér Tim Murray schladil fanúšikov tímu informáciou, že Lehnerovo zranenie nie je krátkodobé. V sobotu ho v bráne nahradí Chad Johnson, ktorý tak bude mať šancu ukázať, že môže byť v NHL aj jednotkou.

„Je to nešťastné. Je to zvláštna situácia, hlavne, keď sa to stalo v prvom zápase sezóny, ale je to tak, ako to je. Samozrejme, že v čím väčšom počte zápasov chytám, tým som spokojnejší. Mojím cieľom bolo stať sa jednotkou, takže táto situácia je pre mňa dobrá,“ poznamenal Johnson.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies