Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Penguins nezačali ročník podľa očakávaní

Los Angeles nebolo pasované za takého favorita ako Pittsburgh, ale oba tímy po dvoch zápasoch základnej časti niečo spája – oba ešte nezaknihovali víťazstvo. Dve prehry Kings boli trpké, ale dve prehry Penguins nečakané.

Penguins odštartovali sezónu v Dallase, kde hviezdny útok nevyprodukoval ani jeden gól. Po prehre 0:3 však prišiel sobotný duel, v ktorom proti nim stál papierový outsider z Glendale. Phil Kessel síce strelil svoj prvý gól v novom mužstve, ale nikto iný sa k nemu nepridal. Coyotes vyhrali 2:1.

Po dvoch zápasoch má Pittsburgh na konte nula bodov, jeden strelený gól a päť inkasovaných. Všetkých sedem presiloviek zostalo nevyužitých. To nie je začiatok sezóny, aký by mnohí očakávali. Hlavne nie pri zostave, ktorá oplýva takým talentom.

Článok pokračuje pod reklamou

„Momentálne je to pre nás o stratách pukov, prehraných osobných súbojoch a nedostatku pracovnej morálky,“ lamentoval pre CP tréner Mike Johnston.

Hráči Pittsburghu sa v záverečnej tretine sobotného zápasu zlepšili, ale už s výsledkom nedokázali nič urobiť. Po prvýkrát od sezóny 2010/11 tak prehrali prvé dva duely sezóny. Pred ďalšími zápasmi však presne vedia, čo musia robiť, ak chcú uspieť – pracovať usilovnejšie.

Penguins sa budú snažiť ukončiť sériu prehier v utorok, keď ich čaká domáci otvárací zápas. Súperom však bude nepríjemný Montreal Canadiens. S ním vlani „tučniaky“ doma prehrali 1:4. Inak však v dvoch zvyšných zápasoch uspeli s celkovým skóre 6:1.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies