Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 3
24. 06.
kurzy
02:00info
FLA
EDM
NHL live
«

Video

Weber strelil hetrik ako prvý obranca v histórii Predators + video

Keď ste obranca, tak príliš na gólové hody nemyslíte. Keď však hetrik strelíte, tak by ste radi oslávili aj víťazstvo svojho tímu. A presne to sa obrancovi Nashvillu Predators Sheovi Weberovi v sobotu nepodarilo.

„Bol to ťažký zápas. Myslím si, že sme bojovali veľmi tvrdo. Oni majú rýchly tím a vedeli sme, že budú bojovať o puk. V tretej tretine sa im darilo podstatne lepšie ako v prvých dvoch a my sme jednoducho nenašli cestu k víťazstvu. Je to ťažká prehra,“ poznamenal Weber pre AP.

Weber sa stal prvým obrancom v histórii Predators, ktorý v jednom zápase strelil tri góly. Všetky tri padli počas presilových hier, pričom hetrik skompletizoval osem minút pred koncom tretej tretiny a zvyšoval ním stav na 4:2. Nashville nakoniec podľahol Detroitu Red Wings 4:5 po predĺžení.

Tridsaťročný rodák z Britskej Kolumbie sa svojho prvého hetriku dočkal vo svojom 711. zápase. Vďaka nemu má v tejto sezóne na konte už deväť gólov, s ktorými je medzi obrancami druhý v lige za desaťgólovým Brentom Burnsom zo San Jose Sharks.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies