Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL Top nádeje draftu
- - - - -

Správy z NHL

Ruský útočník podpísal po prelomovej sezónu novú zmluvu


Jegor Činachov (foto: Instagram/Columbus Blue Jackets)

Tím Columbus Blue Jackets podpísal v piatok nový dvojročný kontrakt s priemernou ročnou hodnotou 2,1 milióna amerických dolárov s útočníkom Jegorom Činachovom.

Činachov sa v júli mohol stať obmedzeným voľným hráčom, ktorým bude aj po skončení novej zmluvy. Neobmedzeným voľným hráčom sa bude môcť stať najskôr v roku 2028.

Dvadsaťtriročný Rus má za sebou prelomovú sezónu, v ktorej odohral 53 zápasov so ziskom 16 gólov a 13 asistencií. Doteraz odohral v NHL 145 zápasov, v ktorých zaregistroval 56 bodov (27+29).

Columbus draftoval rodáka z Omska v roku 2020 z celkového 21. miesta. Ide o prvého hráča, s ktorým podpísal zmluvu nový generálny manažér Don Waddell.

„Jegor je mimoriadny mladý hráč, ktorý sa počas prvých troch sezón v organizácii neustále zlepšoval. Veríme, že má šancu stať sa pre nás veľmi dobrým hráčom a sme nadšený, že vo svojom raste bude pokračovať ako Modrokabátnik,“ vyhlásil Waddell.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies