Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Devils si upísali mladého kanadského brankára

Tím New Jersey Devils v stredu popoludní na oficiálnom webe informoval, že podpísal trojročný vstupný kontrakt s kanadským brankárom MacKenziem Blackwoodom, ktorého draftoval v tomto roku.


Devätnásťročný rodák z Thunder Bay, provincia Ontario, patrí medzi najlepších gólmanov tejto sezóny kanadskej OHL. V jeho treťom ročníku v drese Barrie Colts odchytal zatiaľ 24 duelov.

So 16 výhrami mu patrí delené piate ligové miesto, s priemerom 2,36 inkasovaného gólu na zápas je druhý a jeho úspešnosť zákrokov 93,2 % je dokonca najlepšia v súťaži. Bol vyhlásený za hviezdu mesiaca november.

Blackwood absolvuje v týchto dňoch svoj premiérový juniorský svetový šampionát, ktorý sa koná v Helsinkách. V utorok vychytal výhru 3:2 po nájazdoch nad Švajčiarskom, pri ktorej urobil 23 zákrokov. Jeho úspešnosť na turnaji je 92 % a priemer 1,85.

Brankár, ktorého si tím z Newarku vybral na tohtoročnom drafte NHL v druhom kole zo 42. pozície, má celkovú bilanciu v OHL 72-36-4 s 91% úspešnosťou, priemerom 2,9 a piatimi čistými kontami. Zúčastnil sa aj tréningového kempu Devils, v ktorom však nechytal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies