Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Šanca, že sa Eliáš vráti do New Jersey? Päťdesiat na päťdesiat

Napriek tomu, že sa veterán Patrik Eliáš cíti v súčasnosti omnoho lepšie ako pred operáciou pravého kolena, ktorú absolvoval v máji, šance na návrat do tímu New Jersey Devils vidí asi 50-percentné.

Štyridsaťročný rodák z Třebíča je voľným hráčom a korčuľuje prevažne individuálne v snahe posilniť koleno. Pre ligovú stránku priznal, že je ešte stále ďaleko od toho, aby mohol trénovať aj s Devils.

„Ešte tam nie som,“ povedal. „Neviem, koľko to ešte bude trvať, či týždeň alebo mesiac. Neviem.“

„Viem, v čom spočíva moja hra a samozrejme, že musíte robiť prispôsobenia, pretože vás vek nakoniec doženie a ocitnete sa v odlišnej situácii. Buď sa prispôsobíte alebo nie. Ak nie, vaša kariéra sa skráti. Chápem to a som s tým zmierený.“

Devils naďalej Eliášovu situáciu monitorujú a nemajú stanovený termín, do ktorého by chceli urobiť rozhodnutie. Hráč je v kontakte s generálnym manažérom Rayom Sherom každý týždeň a v kabíne má stále rezervované miesto.

„Minulý rok bol pre mňa ťažký. Nielen pre to, že som sa zranil a nemohol naplniť môj potenciál alebo odohrať viac zápasov, ale najmä pre to, akú skupinu hráčov a trénerov sme tu mali. Viem, že by som si to bol užíval, pretože taký typ hokeja mi sedí,“ skonštatoval Eliáš.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies