Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
DAL
COL
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Canadiens nevedia, či bude Price chytať už vo štvrtok

Po tom, čo vynechal väčšinu minulej sezóny, sa Canadiens tešili na to, že bude na začiatku nového ročníka Carey Price zdravý. Napokon si však bez neho museli poradiť už v troch zápasoch.

Jeden z najlepších brankárov NHL sa stále zotavuje zo silnej chrípky, a hoci v pondelok začal korčuľovať, v utorok ešte stále nebol schopný nastúpiť. Ďalší možný termín je štvrtok, keď Canadiens privítajú Arizonu Coyotes.

Kanadský tím si však nie je istý, či to bude stretnutie, v ktorom sa Price vráti do akcie. Tréner Michel Therrien v utorok povedal, že je ešte príliš skoro, aby sa o možnom štvrtkovom návrate diskutovalo. Viac zrejme naznačí stredajší tréning.

Canadiens absenciou Pricea tentokrát neprichádzajú o veľa. Vyhrali dva zápasy z troch a vo všetkých troch chytal veľmi dobre Al Montoya, ktorý dokonca v utorok vynuloval obhajcu titulu. Vďaka tomu jeho úspešnosť zákrokov stúpla na 96,2 %.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies