Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Price zaútočí na takmer 90 rokov starý rekord

Jozef Struhár  
15.11.2016

Carey Price chytá vo veľkej pohode a teraz je na dosah cenného rekordu tradičného klubu Montreal Canadiens. Vyrovnať ho môže v utorkovom zápase proti tímu Florida Panthers.

Kanadský reprezentačný brankár môže vyrovnať zápis Georgea Hainswortha z roku 1927, ktorý medzi 24. februárom a 24. marcom vychytal jedenásť víťazstiev po sebe. Priceova séria je momentálne desaťzápasová.

Price môže prekonať 89 rokov starý rekord, ale jeden už prekonal v sobotu, keď sa stal prvým brankárom NHL, ktorý odštartoval ročník s desiatimi výhrami v sérii.

Jeho štatistiky v ostatných 25 zápasoch sú fantastické – bilancia 23-2-0, 93,5-percentná úspešnosť zákrokov a priemer 1,82 inkasovaného gólu na zápas.

„Je ťažké opisovať jeho výkony, pretože by sme sa neustále opakovali,“ poznamenal tréner Canadiens Michel Therrien. Jeho zverenec by mohol byť do dvoch rokov najúspešnejším brankárom klubovej histórie.

Momentálne s 243 triumfami stráca 15 výhier na Kena Drydena, 45 na Patricka Roya a 71 na Jacquesa Planteho.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies