Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Od budúcej sezóny si v NHL zahrá tím Vegas Golden Knights

Nebudú to štyri slová, ale len tri. Nový tím NHL z Las Vegas v utorok oficiálne predstavil svoju identitu. Bude sa volať „Vegas Golden Knights“, teda Vegaskí zlatí rytieri.

„Naše meno a logo bude skutočne predstavovať najvyšší prvok bojovej triedy – rytierov. Rytieri bránia neubrániteľné. Rytieri bránia kráľovstvo. Rytieri sa nikdy nevzdávajú, vždy napredujú a nikdy neustupujú. O tom bude náš tím,“ vyhlásil majiteľ Bill Foley.

Ak už ste zvedaví na logo, tu je:


Logo, ktoré sa nejakým spôsobom v dobe internetu podarilo udržať v tajnosti až do predstavenia, obsahuje viac-menej sparťanskú bojovú helmu, v ktorej je zakomponované „V“ symbolizujúce Vegas. Helma sa nachádza na štíte, ktorý dotvára vznešený dojem. Oficiálnymi farbami sú zlatá, šedá, červená a čierna.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je fajn mať konečne identitu. Konečne to tu ožíva,“ poznamenal generálny manažér George McPhee, ktorý pred predstavením o identite nepovedal nič ani manželke a deťom.

Priamo na predstavení sa ukázalo viac ako 2000 horlivých fanúšikov z Nevady, ktorí dokonca vybučali komisára Garyho Bettmana tak ako sa to robí v každom meste NHL. Verejnosť sa dočkala zaujímavého programu, ktorý spestrilo predstavenie známeho cirkusu Cirque Du Soleil.

Fanúšikovia si už odteraz budú môcť zakupovať tričká či šiltovky s logom tímu. Na oficiálnych dresoch sa ešte stále pracuje. Neočakáva sa, že budú predstavené skôr ako v strede februára.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies