Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Slováci v NHL

Bodoval len Meszároš, Bruins vyradili Toronto

Len Andrej Meszároš dokázal v nočných zápasoch bodovať. Marián Hossa si zahral v útoku so Sidney Crosbym, no v zápase proti Islanders sa zranil. Šatan sa zase pobil.

Jediným slovenským hokejistom, ktorý sa v noci zapísal do kanadského bodovania bol Andrej Meszároš. Obranca Senators zaznamenal dve asistencie pri góloch Mikea Fishera. Ani tie však napokon Senators k víťazstvu nepomohli a Buffalo zápas vyhralo 4:3 po samostatných nájazdoch. Ten rozhodujúci premenil Derek Roy. Meszároš odohral skoro 23 minút a do štatistík si pripísal aj dve strely. Obranca Buffala Andrej Sekera si do štatistík pripísal jeden mínusový bod a jednu strelu. Bol druhým najvyťažovanejším mužom zápasu po spoluhráčovi Lydmanovi. V zápase odohral 25 minút.

Boston porazil Toronto 4:2 a ukončil tak nádeje Maple Leafs v postup do play-off. V kľúčovom zápase odohral Zdeno Chára 24 minút a do štatistík si pripísal 3 strely na bránu. Bruins si tak zvýšili svoje šance na zotrvanie na postupovej priečke v poradí Východnej konferencie. Momentálne Bostonu patrí siedme miesto.

Marián Hossa si konečne zahral v jednom útoku spolu so Sidney Crosbym. Obaja zo zápasu vyšli bez bodov, no horšie dopadol slovenský útočník, ktorý v tretej tretine opustil duel predčasne kvôli nešpecifikovanému zraneniu hornej časti tela, ktoré utrpel po tom, ako ho zozadu narazil Sean Bergenheim. Penguins porazili Islanders 3:1. Miroslav Šatan sa do bodovania nezapísal, no do štatistík si pripísal dva mínusové body a 5 trestných minút za bitku s Petrom Sýkorom.

Článok pokračuje pod reklamou

Los Angeles porazilo pred vyše 17 000 divákmi Phoenix 4:0. Výborný výkon podal brankár Erik Ersberg, ktorý vychytal svoj druhý shutout v kariére, keď zastavil všetkých 38 pokusov Coyotes. Marcel Hossa sa v zápase neukázal a do bodovania sa nezapísali ani domáci Michal Handzuš a Ľubomír Višňovský. Višňovský odohral takmer 24 minút a do štatistík si pripísal 4 strely na bránu.

Florida na domácom ľade podľahla Atlante 2:3 a postup do vyraďovacích bojov o Stanley Cup je v nedohľadne. V drese Pantehrs odohral 18 a pol minúty Jozef Stümpel, no do kanadského bodovania sa nezapísal. Z víťazstva sa tešil aj obranca Boris Valábik, ktorý odohral 14 minút a do štatistík si pripísal jeden mínusový bod a 4 trestné minúty.

Tomáš Fleischmann strelil v nočnom zápase na ľade Tampy Bay rozhodujúci gól. Bol však o to dôležitejší, že vďaka nemu môžu Capitals stále dúfať v postup do play-off. O niečo aktívnejším tímom boli práve hostia, ktorým na rozdiel od ich súpera ešte o niečo ide. Po troch tretinách bol stav nerozhodný 3:3 a o víťazstve Washingtonu 4:3 sa rozhodlo až v predĺžení. Milan Jurčina odohral 15 a pol minúty a do štatistík si pripísal jednu strelu na bránu.

TRI HVIEZDY VEČERA:
#1 Jarkko Ruutu(LK, Pittsburgh) 1+2
#2 Erik Ersberg(B, Los Angeles) 38/38
#3 Joe Thornton(C, San Jose) 2+0

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Zdeno Chára (BOS) 24:10 0 0 0 0 3 0
Andrej Sekera (BUF) 24:58 0 0 0 -1 1 0
Andrej Meszároš (OTT) 22:42 0 2 2 0 2 0
Miroslav Šatan (NYI) 18:44 0 0 0 -2 1 5
Marián Hossa (PIT) 13:26 0 0 0 0 2 2
Milan Jurčina (WAS) 15:24 0 0 0 0 1 0
Boris Valábik (ATL) 14:10 0 0 0 -1 0 4
Jozef Stumpel (FLO) 18:21 0 0 0 -1 2 0
Michal Handzuš (LAK) 14:29 0 0 0 0 0 0
Ľubomír Višňovský (LAK) 23:54 0 0 0 0 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Dôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies