Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Hossa dnes začne svoju Red Wings kariéru

Marián Hossa miluje golf a mohol si ho zahrať na niektorom z pekných golfových ihrísk v Severnom Michigane počas voľného času v jeho prvom výlete do Traverse City.

Malá napätosť v jeho chrbte ho však drží od akéhokoľvek pomyslenia n golf. Našťastie pre Red Wings, táto napätosť ho nedrží mimo ľadu. Svoju novú hviezdu uvidia na ľade v akcii už dnes počas prvého oficiálneho tréningu Detroitu.

Hossa si navykol na svojich nových spoluhráčov, presťahoval sa od Tomáša Kopeckého do svojho nového apartmánu a z Atlanty si s pomocou jeho kamaráta priniesol dve autá.

Už si za dva týždne neformálnych tréningov zvykol na svojich spoluhráčov a teraz je čas, aby si poriadne zvykol na svojich spoluhráčov z formácie, ktorými budú Pavel Datsyuk a Tomas Holmstrom.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to výnimočný hráč. Je to všestranný hokejista, ktorý má skutočne dobre vnímanie hry. Jednoducho sa musíte ubezpečiť, že máte hokejku na ľade a puk z jeho hokejky si k nej nájde cestu.,“ myslí si o Datsyukovi Marián Hossa.

Holmstrom nie je až tak všestranným hokejistom, ale je výborný v hre bezprostredne pred bránou súpera.

„Tomas je určite zaujímavým hráčom. Vieme, že máme v tíme niekoho kto príde pred bránu a vytvorí nám viac miesta. To je dôležitý prvok,“ povedal Hossa.

Tréner Mike Babcock je odhodlaný držať Datsyuka a Henrika Zetterberga oddelene. Zetterberg bude robiť stredného útočníka útoku, v ktorom ho doplnia Johan Franzen a Jiří Hudler. Ak by sa prvému útoku nedarilo, v tejto chvíli nevie nájsť riešenie.

„Preto máme šťastie, že máme čas na prípravu do 9. októbra,“ povedal Babcock.

Marián Hossa už svoj názor na svojich spoluhráčov povedal. Čo si oni myslia o ňom?

Pavel Datsyuk: „Je skutočne rýchly, vždy dokáže byť nebezpečný v útoku a je silný. “

Nicklas Lidstrom: „Je to veľký pracant, dobrý hráč do útoku i do defenzívy. To je to, čo som o ňom najviac postrehol, keď som hral proti nemu vo finále. Nie je to iba o jeho ofenzívnych zručnostiach.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies