Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Blues chcú byť disciplinovanejší, Bruins majú šancu získať majstrovský mečbal

Cez celé play-off hovorilo St. Louis opakovane o hraní disciplinovanej hry. V zápasoch proti Bostonu mu sa však nedarí hrať fyzicky bez toho, aby boli jeho hráči vylučovaní. Ak budú chcieť Blues v pondelok vyhrať a vyrovnať stav finálovej série, nebudú môcť dávať Bruins toľko šancí hrať v presilovkách ako v treťom zápase.

„Musíme obmedziť vylúčenia, to určite. Vieme, že majú nebezpečnú presilovku. Počas celej série sme sa zahrávali s ohňom a teraz nás popálil,“ povedal tréner Craig Berube.

Blues si vybudovali identitu tvrdého tímu, ktorý fyzicky unavoval súperov. Rozdielom medzi touto sériou a prvými troma kolami play-off je, že už po troch dueloch majú 14 menších trestov, kým v predošlých troch sériách mali priemer menej ako tri na zápas.

„Samozrejme, že v týchto zápasoch je veľa emócií, ale my musíme urobiť lepšiu prácu v tom, aby sme hrali od hvizdu po hvizd, hrali tvrdo a neobávali sa o veci, ktoré sa stanú po hvizde. Ak to dokážeme, budeme efektívni. Musíme sa koncentrovať len na hokej,“ povedal center Brayden Schenn.

Článok pokračuje pod reklamou

Bruins si v play-off získavali veľa pozornosti najmä svojimi presilovými hrami, ale uznanie si zaslúži aj ich hra v oslabeniach. Doteraz sa ubránili pri 86,9 % presiloviek súperov.

„Chlapci blokujú strely, obetujú svoje telá a vyhrávajú súboje o voľné puky. Blues zachytili dosť našich vyhodení, čo na nás vytvorilo viac tlaku. Radi by sme v tom boli lepší. Oslabenia však máme dobré. Potrebujeme, aby boli aj naďalej také,“ poznamenal útočník David Backes.

Boston bude mať skvelú možnosť vrátiť sa domov za stavu 3:1 na zápasy, vďaka čomu by mohol dvíhať nad hlavu Stanleyho pohár pred vlastnými divákmi. V kabíne však na to nikto nemyslí a koncentrácia ja nasmerovaná plne na pondelkový večer. Domáci totiž ešte nepovedali posledné slovo.

„Sú tu z nejakého dôvodu. Vieme veľmi dobre, že vždy vedia zareagovať na prehru. Vieme, že budú lepší. My chceme vždy robiť prispôsobenia, či je to po prehre alebo po výhre. Dnes sme mali dobré stretnutie pri videu. Som si istý, že zajtra ich ešte pár dobrých mať budeme. Budeme sa koncentrovať na našu hru. Každým zápasom chceme byť lepší,“ povedal útočník David Krejčí.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies