Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
«

Video

Jeho zručnosti sú podceňované: Pageau potvrdil formu hetrikom + video

Jean-Gabriel Pageau vsietil v stredu svoj prvý hetrik v základnej časti NHL, ktorý zahŕňal aj dva góly v posledných dvoch minútach hry, aby doviedol Ottawu k tretej výhre z ostatných štyroch zápasov.

Kanadský útočník odštartoval cestu za hetrikom v 15. minúte prvej tretiny, keď vyrovnával stav zápasu proti New Jersey na 1:1. Jeho druhý gól prišiel až dve minúty a jednu sekundu pred koncom tretej tretiny a bol víťazný. V poslednej minúte však ešte uzavrel skóre na 4:2 gólom do prázdnej brány.

Pageau hetrikom len potvrdil svoju streleckú formu – v posledných šiestich dueloch skóroval osemkrát. Po 18 zápasoch sezóny má na konte 11 gólov, čím sa priblížil len na rozdiel ôsmich k svojmu osobnému maximu zo sezóny 2015/16.

„Myslím si, že moji spoluhráči z útoku sú skvelí,“ povedal Pageau o Nickovi Paulovi a Connorovi Brownovi. „Pracujú veľmi tvrdo každý deň, aby mi to uľahčili. Myslím si, že na ľade máme spolu dobrú chémiu, a preto sa vieme na ňom navzájom nájsť. Všetci traja sme tvrdo pracujúci hráči, ktorí hrajú jednoducho. A to práve teraz funguje.“

Článok pokračuje pod reklamou

Dvadsaťsedemročný rodák z Ottawy zaznamenal v ročníku okrem 11 gólov aj štyri asistencie, aby bol s 15 bodmi aj najproduktívnejším hráčom tímu. Už teraz má na konte o tri body viac, ako vlani, keď v 39 dueloch skóroval len štyrikrát.

„Robí všetko správne, deň čo deň. Je to najtvrdšie pracujúci človek na tréningoch a v zápasoch sa uisťuje, že hrá tým správnym spôsobom. Teraz je za to odmeňovaný. Jeho zručnosti sú podceňované. Vy neviete, koľko toho v sebe má, ale jeho strela je skvelá, má skvelé ruky a vždy je v správny čas na správnom mieste,“ povedal o ňom brankár Craig Anderson.

Pokiaľ ide o hetriky, jeden už strelil – v play-off 2017 zažil štvorgólový zápas proti Rangers.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenský juniorský reprezentant siaha v zámorí po veľkom úspechu + videoExpert: Excelentný Pospíšil, Nemec lepší ako Hughes. Tohto Slováka zbožňujem! Maple Leafs zaujali aj veľké mená. S týmito dvoma trénermi sa streliMohli by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte? Za čo? Potrebujeme viac zákrokov, povedal tréner Oilers. Koho dnes pošle do brány?NHL začne zverejňovať víťazov trofejí. Tie najprestížnejšie sa odhalia naraz v Las VegasNeprešla testom na drogy: Colorado prichádza o hviezdu, ktorá v play-off žiarila! Obrancov Canucks vyšiel atak na McDavida draho: Jeden dostal pokutu, jeden je suspendovaný! Výrazné výhry: Colorado má nôž na krku, Hurricanes opäť prežili!MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies