Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Sumáre

Tatar prihrával na víťazný gól, potom jeden sám strelil

Vo štvrtok sa v NHL odohrali len tri zápasy, ale boli aj s úspešnou slovenskou účasťou. Tomáš Tatar zaznamenal dva body a tešil sa z výhry Montrealu. Uspeli aj Nashville a Los Angeles.

BUF - MTL 1:3

Gallagher zažil úspešný návrat, Tatar dvojbodový

Brendan Gallagher sa vrátil zo zranenia a strelil víťazný gól pri výhre Montrealu 3:1 nad Buffalom. Canadiens po prvej tretine prehrávali, ale v rozmedzí dvoch minút a 21 sekúnd sa im stav podarilo otočiť, keď sa presadili Iľja Kovaľčuk a Gallagher. Poistku do prázdnej brány pridal v tretej tretine Tomáš Tatar, ktorý predtým prihrával na víťazný gól. Kanadský tím vyhral tretí zápas z posledných štyroch aj vďaka 20 zákrokom Careyho Pricea, ktorého prekonal len Jack Eichel. Ten sa pripojil k Nathanovi MacKinnonovi a Davidovi Pastrňákovi, keď ako tretí hráč v sezóne dosiahol méty 30 gólov aj 30 asistencií. Dokázal to v 50 dueloch, čo rýchlejšie v klubovej histórii dokázal len štyria hráči. Asistenciu si pripísal Rasmus Dahlin, ktorý v kariére nazbieral už 73 bodov, aby medzi obrancami tínedžermi predbehol Bobbyho Orra na štvrtom mieste historického poradia ligy. Carter Hutton kryl 27 striel, ale na odvrátenie tretej prehry v sérii to nestačilo. Duel navyše nedohral pre zranenie Kyle Okposo. Tatar si okrem dvoch kanadských bodov pripísal aj dva plusové body a dve strely na bránu. V akcii strávil skoro 16 a pol minúty. Jeho spoluhráč Marco Scandella sa vrátil do Buffala po prvýkrát od výmeny, ktorá sa uskutočnila pred troma týždňami.

Tatarov 18. gól a 28. asistencia v sezóne:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. B. Gallagher (MTL), 2. I. Kovaľčuk (MTL), 3. N. Suzuki (MTL)

NJD - NSH 5:6 SN

Duchene rozhodol o výhre Predators, Josi napodobnil Sullivana a Kariyu

Po piaty raz v ročníku sme videli zápas, v ktorom sa päťkrát vyrovnalo skóre. Nashville dvakrát vyhrával, potom trikrát dobiehal súpera. Nakoniec sa tešil z víťazstva nad New Jersey 6:5 po samostatných nájazdoch, v ktorých ten víťazný premenil Matt Duchene. Ten si z normálneho hracieho času odniesol gól a asistenciu. Dva góly strelil Filip Forsberg, po góle pridali Mattias Ekhölm a Nick Bonino. Roman Josi zaznamenal dve asistencie, aby sa stal prvý obrancom a tretím hráčom v histórii Predators, ktorý dosiahol 50 bodov v prvých 50 dueloch sezóny. Napodobnil Stevea Sullivana a Paula Kariyu (obaja 2006/07). K tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol 27 zákrokmi aj Pekka Rinne. Generálny manažér David Poile oslávil už svoju 1507. výhru, ktorá predstavuje rekord NHL. Radosť z nej mal aj tréner John Hynes, ktorý sa vrátil na miesto, kde donedávna pôsobil. Z hráčov Devils, ktorí prehrali štvrtý zápas z piatich, skórovali Nikita Gusev, Jesper Bratt, John Hayden a dvakrát Pavel Zacha, ktorý si pripísal aj asistenciu. Mackenzie Blackwood opustil duel s 25 zákrokmi.

Zacha a jeho pekný gól v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. P. Zacha (NJD), 2. M. Duchene (NSH), 3. N. Gusev (NJD)

ARI - LAK 2:3 PP

Iafallo vystrieľal Kings výhru nad Coyotes

Los Angeles prehrávalo v tretej tretine 1:2 a čas sa krátil. Alex Iafallo však v 58. minúte využil presilovú hru, aby vynútil nadstavený čas. Bol to jeho druhý gól v zápase. Tretí pridal v úvodnej minúte predĺženia, v ktorom rozhodol o výhre 3:2 nad Arizonou. Anže Kopitar zaznamenal dve asistencie a k ukončeniu päťzápasovej série prehier pomohol aj Jack Campbell, ktorý zastavil 26 striel. Prekonali ho Nick Schmaltz a Christian Dvorak. Adin Hill urobil 33 zákrokov a zneškodnil aj trestné strieľanie Austina Wagnera. Coyotes si však pripísali štvrtú prehru po sebe.


Hviezdy duelu: 1. A. Iafallo (LAK), 2. J. Campbell (LAK), 3. N. Schmaltz (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 16:23 1 1 2 +2 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Chicago podpísalo novú dlhodobú zmluvu s mladým obrancomNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies