Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Kovaľčuk sa má stať najdrahším hráčom NHL!

ATLANTA, GA - Ruský portál allhockey.ru informoval dnes o tom, že kanonier Atlanty Thrashers, Iľja Kovaľčuk, má údajne v blízkej budúcnosti podpísať zmluvu s jeho doterajším zamestnávateľom. Tá by mu zabezpečila najvyšší možný ročný príjem.

Ten má hodnotu astronomických 11,36 milióna dolárov. Viac už by mu žiaden klub nemohol ponúknuť. Vyplýva to z kolektívnej zmluvy medzi hráčskou asociáciou NHLPA a vedením NHL. Maximálny ročný príjem sa vždy rovná 20 percentám z aktuálnej hodnoty platového stropu.

Dĺžka údajnej zmluvy nie je známa. Podľa informácií by sa malo jednať o viacročný kontrakt.

Hráčov agent Jay Grossman nechcel pre média túto správu komentovať. Generálny manážer Atlanty Thrashers, Don Waddell, bol tiež skúpy na slovo, no napriek tomu potvrdil, že Atlanta má úmysel podpísať s Kovaľčukom viacročný kontrakt.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies