Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Riešenie Red Wings? Menej Hollanda, viac Yzermana

Tím Detroit Red Wings odštartoval sezónu s bilanciou 4-2-1, no v posledných štyroch dueloch má bilanciu 0-3-1, ktorá ukazuje, že stále nie je tam, kde by chcel byť. Bob Duff z Detroit Hockey Now má však jednoduché riešenie: Viac Yzermana, menej Hollanda.

V tejto sezóne sú dva svetlé body v zostave Detroit a sú to jediní hráči zo zostavy, ktorých draftoval ako generálny manažér Steve Yzerman. Krídelník Lucas Raymond a obranca Moritz Seider sú dvoma najproduktívnejšími nováčikmi NHL.

„Stále sú to deti, takže robia aj mnoho chýb, ale väčšinou vtedy, keď nemajú v moci puk. Bez ohľadu na to, prinášajú zo seba to najlepšie každý večer. Častejšie ako menej často sú produktívni. Nikto iný nosiaci okrídlené koleso na drese sa tým nemôže chváliť,“ skonštatoval Duff.

Zámorský novinár tvrdí, že žiaden z draftovaných hráčov predošlým generálnym manažérom Kenom Hollandom nemôže byť zaradený do rovnakej kategórie.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ak sa pozriete na korene úpadku Red Wings, začne to pohľadom na draftovú bilanciu klubu za posledných 20 rokov,“ poznamenal.

Momentálne sú v zostave Red Wings len štyria hráči, ktorých Holland draftoval v prvom kole. Joe Veleno ešte len prišiel na scénu, iní momentálne významným prínosom nie sú.

Kapitán Dylan Larkin nemôže byť kritizovaný za svoju absenciu, keďže si posledný týždeň rieši osobné záležitosti. Od krídelníka Filipa Zadinu sa však očakávalo viac, ako ukazuje realita. V presilovkách ukáže svoje schopnosti strieľať góly, no potom sa vráti do hybernácie.

Michael Rasmussen si zase nenašiel svoje pevné miesto v zostave. V utorok napríklad centroval prvý útok, no do sobotného zápasu proti Sabres nastúpi ako center štvrtej formácie. Pri prehre 1:5 s Bruins mal pritom podiel na prvých dvoch inkasovaných góloch.

„Sny spred týždňa, že Red Wings konečne otočili list, sa teraz zdajú ako vzdialená minulosť. Ukazuje sa tu skutočnosť, že stále majú pred sebou míle, aby dosiahli danú destináciu,“ skonštatoval Duff.

„Dobrou správou je, že viac volieb Yzermana z prvého kola je blízko. Obranca Simon Edvinsson by mohol byť Červeným krídlom už v budúcej sezóne, brankár Sebastian Cossa vo WHL napodobňuje stenu. Yzerplán funguje. Realitou však je fakt, ktorý dlho sa trápiaci Red Wings nepočujú radi. Bude tu ešte viac bolesti pred radosťou.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Chicago podpísalo novú dlhodobú zmluvu s mladým obrancomNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies