Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Top 10 potenciálnych neobmedzených voľných hráčov

Trh s voľnými hráčmi sa v NHL otvorí v stredu 13. júla o 18:00 SELČ. Budeme opäť pri tom a transakcie vám budeme prinášať priebežne. Ešte predtým sa však pozrime na tie najväčšie ryby z radu potenciálnych neobmedzených voľných hráčov, ktorí by mohli zmeniť dres.

Johnny Gaudreau, ĽK

Vek: 28
Predošlý tím: Calgary Flames
Predošlý cap-hit: 6 mil. USD

Flames mu údajne ponúkli osemročnú zmluvu s platom 9,5 milióna amerických dolárov ročne. Chcú si ho udržať a on by rád zostal. Očakáva sa však, že chce poznať aj svoje ostatné možnosti, najmä po skvelej sezóne, v ktorej ako jeden z ôsmich hráčov pokoril métu 100 bodov. Už sa spájal s New Jersey, Philadelphiou či Islanders.

Nazem Kadri, C

Vek: 31
Predošlý tím: Colorado Avalanche
Predošlý cap-hit: 4,5 mil. USD

Kadri si životnou sezónou vybudoval základy pre výrazné zvýšenie svojho platu. Otázkou je, či ju dostane od Colorada. To by si ho rado udržalo, ale rozhodujúce budú financie. Na otvorenom trhu by si prišiel na svoje, hoci otázkou je, či by sa mu podobný úspech podarilo dosiahnuť aj inde, napríklad u Rangers, Kraken, Bruins či Senators.

Claude Giroux, C/PK

Vek: 34
Predošlý tím: Florida Panthers
Predošlý cap-hit: 8,275 mil. USD

Florida by aj v budúcej sezóne mala patriť medzi tímy, ktoré by mu dali šancu zabojovať o Stanleyho pohár. Napriek tomu je však jeho návrat málo pravdepodobný. Ostatné tímy bude lákať jeho všestrannosť a skúsenosti. Spájal sa už s Ottawou, Coloradom, Edmontonom či Carolinou.

Článok pokračuje pod reklamou

John Klingberg, O

Vek: 29
Predošlý tím: Dallas Stars
Predošlý cap-hit: 4,25 mil. USD

V poslednej sezóne nebol taký produktívny ako v minulosti, no stále je to najlepší obranca na letnom trhu. Dallas sa ho pokúsil upísať, ale zdá sa, že ak nedôjde k zvratu, tak vyskúša trh s voľnými hráčmi. Záujem už vraj prejavili Carolina a Seattle, spájal sa aj s Calgary a Pittsburghom.

Jevgenij Malkin, C

Vek: 35
Predošlý tím: Pittsburgh Penguins
Predošlý cap-hit: 9,5 mil. USD

Aj napriek tomu, že už nie je takým hráčom, akým býval, stále vie byť produktívny. Rokovania v Pittsburghu sa vraj nevyvíjajú ideálne a je možné, že si budeme zvykať na jeho nasadenie v inom drese. Atraktívnymi destináciami pre neho by mohli byť Florida či Carolina, kde bude aj blízko k svojmu domu.

PRED OTVORENÍM TRHU PODPÍSAL S PITTSBURGHOM NOVÝ 4-ROČNÝ KONTRAKT ZA 6,1 MIL. USD ROČNE.

Evander Kane, ĽK

Vek: 30
Predošlý tím: Edmonton Oilers
Predošlý cap-hit: 2,109 mil. USD

Krátko, ale úspešné pôsobenie v Edmontone urobilo z kontroverzného hráča opäť niekoho, o koho by mohli mať záujem viaceré tímy aj napriek tomu, že iné mu šancu už dať chcieť nebudú. Nespája sa s nikým konkrétnym okrem Oilers, ktorí s ním boli spokojní a radi by v spolupráci pokračovali. Aby si ho udržali, bude musieť urobiť významnú zľavu.

PRED OTVORENÍM TRHU PODPÍSAL S EDMONTONOM NOVÝ 4-ROČNÝ KONTRAKT ZA 5,125 MIL. USD ROČNE.

Darcy Kuemper, B

Vek: 32
Predošlý tím: Colorado Avalanche
Predošlý cap-hit: 4,5 mil. USD

Ďalším zástupcom majstrovského Colorada je brankár Kuemper, ktorý sa už prakticky s Avalanche rozlúčil. Na obmedzenom brankárskom trhu by si mal prísť na svoje. Jednotku hľadajú Toronto, Edmonton či Washington. Menšou obavou je u neho vek a to, či dokáže napodobniť svoje výkony v tíme inom, ako sú Avalanche.

Jack Campbell, B

Vek: 30
Predošlý tím: Toronto Maple Leafs
Predošlý cap-hit: 1,65 mil. USD

Rokovania o novej zmluve s Torontom narazili na finančné podmienky. Vlani bol mimoriadne výhodný, ale na Maple Leafs je už pridrahý. Aj napriek tomu, že mal v sezóne aj horšie obdobie, ukázal, že je schopný byť jednotkou. Zabojovať by o neho mohli Edmonton či New Jersey.

Andre Burakovsky, ĽK

Vek: 27
Predošlý tím: Colorado Avalanche
Predošlý cap-hit: 4,9 mil. USD

Za sebou má najlepšiu sezónu kariéry, ktorú neukončil len individuálnymi úspechmi, ale aj tým najväčším tímovým. Je ďalším hráčom, ktorého by z Denveru mohli vylákať doláre. Lukratívnu zmluvu by mu mohli ponúknuť Boston, Buffalo, Carolina, Dallas a ďalšie tímy.

Andrew Copp, C/PK

Vek: 27
Predošlý tím: New York Rangers
Predošlý cap-hit: 3,64 mil. USD

Po výmene z Winnipegu do New Yorku jeho cena vzrástla, pretože odkryl svoj väčší potenciál a platný bol najmä v play-off. Niekoľko tímov bude hľadať kvalitu do stredných útokov a on by mohol byť tou správnou možnosťou. Je možné, že zostane v New Yorku, no spájal sa už aj s tímom z opačného pobrežia, s Los Angeles.

Za zmienku stoja: David Perron, Ondřej Palát, Ryan Strome, Vincent Trocheck, Mason Marchment, Max Domi, Evan Rodrigues, Phil Kessel, Josh Manson, Nino Niederreiter, Ben Chiarot, Reilly Smith, P.K. Subban.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Chicago podpísalo novú dlhodobú zmluvu s mladým obrancomNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies