Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Špekulácie

Je Patrick Kane pre Oilers plánom A a Phil Kessel plánom B?

Bob Stauffer z Oilers Now v ostatných dňoch opakovane hovoril, že tím Edmonton Oilers ešte neskončil s vylepšovaním svojej zostavy. Či to bude ešte pred sezónou alebo pred prestupovou uzávierkou, Ken Holland by mal mať ešte niečo v plánoch.

Stauffer tiež spojil kanadskú organizáciu s dvoma hviezdnymi útočníkmi. Verí, že „olejári“ sledujú Patricka Kanea zo Chicaga a voľného hráča Phila Kessela.

Kessel by Edmontonu zapasoval a jeho akvizícia by bola jednoduchšia, keďže je voľným hráčom, a tak ho stačí len presvedčiť, upísať a poprípade dostať mužstvo pod hranicu platového stropu. Ide tiež o nízkorizikovú akvizíciu, ktorá by sa pri hraní s McDavidom alebo Draisaitlom mohla veľmi vyplatiť.

U Kanea sa už dlhšie povráva, že Blackhawks by mohli byť ochotní pristúpiť k jeho výmene, no z rešpektu k nemu ponechávajú rozhodnutie na ňom. Napriek tomu, že by jeho akvizícia mohla byť náročnejšia, pre Oilers by mal byť podľa Genea Principea zo Sportsnet primárnym cieľom.

„Osobne nepochybujem o tom, pokiaľ tam nie sú nejaké poľahčujúce okolnosti, o ktorých nevieme, že Patrick Kane by prišiel do Edmontonu. Phila Kessela by som bral ako plán B,“ poznamenal Principe.

Kanea by k príchodu do Edmontonu nemusela presvedčiť len príležitosť zahrať si s McDavidom či Draisaitlom, ale aj jeho bývalý dlhoročný spoluhráč Duncan Keith, ktorý zostáva v kanadskom klube aj po skončení hráčskej kariéry.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies