Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Legace podpísal ročný kontrakt s Carolinou

RALEIGH – Skúsený brankár Manny Legace sa dohodol s tímom Carolina Hurricanes na ročnej dvojcestnej zmluve, ktorá mu na úrovni NHL vynesie plat 500 tisíc amerických dolárov.

Ak bude Legace pôsobiť v American Hockey League, tak bude dostávať plat 105 tisíc amerických dolárov.

Hurricanes podpísali Legaceho, pretože sa vo včerajšom dueli proti Columbusu zranila brankárska jednotka tímu, ktorou je Cam Ward. Držiteľ Conn Smythe Trophy z roku 2006 (najužitočnejší hráč play-off) bude Caroline chýbať minimálne tri týždne pre zranenie ľavej nohy.

Manny Legace sa stal po minulom ročníku neobmedzeným voľným hráčom a pred aktuálnou sezónou sa v tréningovom kempe neprebojoval do prvého tímu Atlanty Thrashers a nakoniec bol poslaný do farmárskeho tímu Chicago Wolves. V drese Wolves nastúpil v šiestich stretnutiach, v ktorých inkasoval 17 gólov a v jednom zápase udržal čisté konto.

V minulosti hral za Kings, Red Wings (v roku 2002 získal Stanleyho pohár) a Blues. V kanadsko-americkej NHL odchytal zatiaľ 337 duelov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies