Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Sumáre

Slafkovský zažil divoký zápas, v akcii aj Ružička

V pondelok sa v NHL odohralo šesť zápasov aj s dvojnásobným slovenským zastúpením.

Highlighty noci
  • Ružička ani Slafkovský nebodovali
  • Canadiens viedli 4:0, prehrali 6:7 po predĺžení
  • Rekordná séria Bruins skončila
  • Avalanche prišli o MacKinnona
  • Coyotes prehrali piaty zápas po sebe, Blues štvrtý
  • Thompson urobil 40 zákrokov, Cassidyho úspešný návrat do Bostonu
  • Stuart urobil 47 zákrokov
VAN - MTL 7:6 PP

Pettersson rozhodol divoký zápas, Slafkovský nebodoval

Montreal si v prvej tretine zásluhou gólov Colea Caufielda, Nicka Suzukiho, Seana Monahana a Michaela Pezzettu vytvoril štvorgólové vedenie. Napriek tomu však v strede tretej tretiny prehrával 4:5. Christian Dvorak a Josh Anderson následne opäť priklonili misky váh na stranu Canadens, no nakoniec prišli k predĺženiu. A v ňom o výhre Vancouveru 7:6 v divokom zápase rozhodol Elias Pettersson, ktorý nadviazal na góly Conora Garlanda, dvojgólové Iľju Michejeva, Bo Horvata, Jacka Studnicku a Andreja Kuzmenka. Pettersson pridal aj dve asistencie, Kuzmenko jednu. Dvakrát asistoval Riley Stillman a Collin Delia zastavil 14 striel zo 16 po tom, čo vystriedal Spencera Martina. Ten kapituloval štyrikrát z deviatich striel. V bráne hostí vydržal Sam Montembeault, ktorý urobil 25 zákrokov. Viacbodoví z jeho spoluhráčov boli len Suzuki, ktorý ku gólu pridal asistenciu, a Jordan Jarris, ktorý dvakrát asistoval. Slovenský útočník Juraj Slafkovský nebodoval. Na ľade strávil 14 a pol minúty a pripísal si plusový bod. Prezentoval sa aj dvoma bodyčekmi a dvoma blokmi. Absolvoval aj jedno buly – neúspešne.


Pettersson rozhodol po 13 sekundách predĺženia:

Hviezdy duelu: 1. E. Pettersson (VAN), 2. I. Michejev (VAN), 3. N. Suzuki (MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

CGY - ARI 3:2

Kadri doviedol Flames k výhre nad Coyotes

Calgary stratilo dvojgólové vedenie, no Nazem Kadri v 56. minúte využil presilovku, aby zavŕšil trojbodový večer a rozhodol o výhre 3:2 nad Arizonou. Dillon Dube a Elias Lindholm strelili prvé dva góly, Jonathan Drouin dvakrát asistoval. K tretej výhre z posledných štyroch duelov viedlo aj 18 zákrokov Dana Vladařa, na ktorého našli recept obrancovia Shayne Gostisbehere a Jakob Chychrun. Obaja aj asistovali. Karel Vejmelka urobil 24 zákrokov a Coyotes prehrali piaty zápas po sebe. V drese domácich nechýbal ani Adam Ružička, ktorý odohral 14 minút a 34 sekúnd. Na svoje konto si pripísal mínusový bod, strelu a tri bodyčeky. Vyhral tri vhadzovania zo štyroch.

Hviezdy duelu: 1. N. Kadri (CGY), 2. J. Chychrun (ARI), 3. C. Tanev (CGY)

PHI - COL 5:3

Flyers dokázali zdolať Avalanche, ktorým sa zranil MacKinnon

Carter Hart urobil 29 zákrokov a piati rôzni hráči skórovali, aby Philadelphia zdolala Colorado 5:3. Travis Sanheim zaznamenal gól a asistenciu, do čierneho sa trafili aj Tanner Laczynski, Tony DeAngelo a Owen Tippett, do prázdnej brány Travis Konecny. Scott Laughton a Kevin Hayes dvakrát asistovali. O góly Avalanche, ktorí prehrali štvrtý zápas z posledných šiestich, sa postarali Mikko Rantanen a dvojgólový Alex Newhook. Alexandar Georgiev inkasoval štyri góly z 33 striel. Duel nedohral Nathan MacKinnon, ktorý utrpel už v prvej tretine zranenie hornej časti tela. Flyers vyhrali z posledných 14 zápasov len dva a po prvýkrát v sezóne využili viac ako jednu presilovku (využili dve z troch).

Hviezdy duelu: 1. C. Hart (PHI), 2. T. Sanheim (PHI), 3. T. DeAngelo (PHI)

NYR - STL 6:4

Rangers natiahli Blues sériu prehier

Rangers predišli tretej prehre v sérii, keď v tretej tretine strelili tri góly, aby zdolali St. Louis 6:4. O vyrovnanie sa postaral K’Andre Miller, víťazný gól strelil Alexis Lafreniere a v oslabení zvýšil vedenie Chris Kreider. Pred nimi skórovali aj Braden Schneider, Adam Fox a Vincent Trocheck. Lafreniere a Trocheck pridali aj po asistencii, Artemij Panarin ich zaznamenal dve. Igor Šesťorkin čelil 29 strelám, z ktorých ho prekonali Pavel Bučnevič, Vladimir Tarasenko, dvojbodový Jordan Kyrou a Ryan O’Reilly. Jordan Binnington urobil 18 zákrokov a Blues prehrali štvrtý zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. V. Trocheck (NYR), 2. K. Miller (NYR), 3. A. Lafreniere (NYR)

BOS - VGK 3:4 SN

Cassidyho úspešný návrat, séria Bostonu skončila

Rekordná séria Bostonu 14 domácich zápasov od začiatku sezóny s výhrou skončila. Rozhodli o tom nájazdy v zápase proti Vegas, v ktorých o triumfe hostí 4:3 rozhodol Reilly Smith. Pre trénera Golden Knights Brucea Cassidyho to pritom bola prvá návšteva TD Garden od júnovej výpovede. Z jeho zverencov sa strelecky presadili dvakrát Paul Cotter a raz Jonathan Marchessault. Logan Thompson pomohol k tretej výhre z posledných štyroch zápasov 40 zákrokmi a Shea Theodore dvakrát asistoval. Jack Eichel nehral. Bruins, ktorí prišli aj o celkovú trojzápasovú víťaznú sériu, zmazali trojgólovú stratu vďaka gólom dvojbodového Brada Marchanda, Davida Pastrňáka a Taylora Halla. Jeremy Swayman opustil duel s 21 zákrokmi.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. T. Hall (BOS), 2. B. Marchand (BOS), 3. P. Cotter (VGK)

EDM - WSH 2:3

Dowd rozhodol o výhre Capitals nad Oilers

Washington dvakrát prehrával o gól, ale nakoniec dokázal túto sériu pretrhnúť a Nic Dowd rozhodol o jeho výhre 3:2 nad Edmontonom. Stav vyrovnávali Lars Eller a T.J. Oshie, Charlie Lindgren predviedol 28 zákrokov. Brett Kulak a Connor McDavid v oslabení strelili góly Oilers, ktorých brankár Stuart Skinner urobil až 47 zákrokov. Kým tím z Alberty prehral druhý zápas z posledných troch, tím z hlavného mesta USA predišiel tretej prehre po sebe. McDavid skóroval v piatom zápase po sebe, no päťzápasová gólová séria skončila Leonovi Draisaitlovi.

Hviezdy duelu: 1. S. Skinner (EDM), 2. N. Dowd (WSH), 3. C. McDavid (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Slafkovský (MTL) 14:36 0 0 0 +1 0 0 2
A. Ružička (CGY) 14:34 0 0 0 -1 0 1 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies