Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Sumáre

Černák pomohol Lightning k výhre nad Predators

Vo štvrtok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. V akcii bol aj jeden Slovák.


TBL - NSH 5:2

Černák pomohol Lightning k výhre nad Predators

Erik Černák zaznamenal asistenciu, aby prispel aj bodovo k výhre Tampy Bay 5:2 nad Nashvillom. Brayden Point strelil dva góly, po jednom pridali Corey Perry, Nicholas Paul a v oslabení Brandon Hagel. Brian Elliott pri svojej šiestej výhre v sérii urobil 34 zákrokov a Steven Stamkos dvakrát asistoval, aby bodoval už v 12. zápase po sebe. Tréner Jon Cooper dosiahol svoju 450. výhru už v 741. zápase. Rýchlejšie sa to nikomu nepodarilo. Mark Jankowski a Alexandre Carrier strelili góly Predators, ktorí prišli o trojzápasovú sériu výhier. Juuse Saros kryl 27 striel. Černák ho ohrozil jednou strelou. V akcii strávil 21 minút a 45 sekúnd, počas ktorých predviedol aj šesť bodyčekov (najviac v tíme) a dva bloky. Okrem asistencie si pripísal aj tri plusové body.

Hviezdy duelu: 1. B. Point (TBL), 2. B. Elliott (TBL), 3. S. Stamkos (TBL)

FLA - DET 5:1

Tkachuk, Bobrovskij doviedli Floridu k výhre nad Detroitom

Sergej Bobrovskij urobil 19 zákrokov a Matthew Tkachuk zaznamenal gól a asistenciu, aby pomohli Floride k výhre 5:1 nad Detroitom. K tretej výhre z posledných štyroch zápasov viedli aj presné zásahy Chrisa Tierneyho, Eetua Luostarinena, Josha Mahuru a Matta Kiersteda. O jediný gól Red Wings sa postaral Jonatan Berggren, zatiaľ čo Alex Nedeljkovic urobil 36 zákrokov. Do zostavy Panthers sa vrátil kapitán Aleksander Barkov.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Tkachuk (FLA), 2. C. Tierney (FLA), 3. S. Bobrovskij (FLA)

TOR - LAK 5:0

Marner opäť bodoval, Samsonov vychytal nulu

Mitch Marner strelil gól, aby bodoval už v 21. zápase po sebe a pomohol Torontu k výhre 5:0 nad Los Angeles. Iľja Samsonov zneškodnil 29 striel pri svojom prvom čistom konte v drese Maple Leafs, ktorí bodovali v 13 zápasoch po sebe (10-0-3). William Nylander zaznamenal gól a asistenciu, po góle pridali Pierre Engvall, David Kämpf a Auston Matthews, dvakrát asistoval Michael Bunting. Jonathan Quick kapituloval päťkrát zo 41 striel. Duel pre zranenie nedohral domáci Nicholas Robertson.

Toronto strelilo tri góly za 66 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. I. Samsonov (TOR), 2. M. Marner (TOR), 3. W. Nylander (TOR)

STL - WPG 2:5

Dubois trojbodový pri výhre nad Blues

Pierre-Luc Dubois strelil dva góly a pridal asistenciu, aby bodoval v siedmom zápase po sebe a doviedol Winnipeg k výhre 5:2 nad St. Louis, ktoré prehralo siedmy zápas z posledných deviatich po sedemzápasovej sérii výhier. K tretej výhre Jets v sérii pomohli gólmi aj Kyle Connor, dvojbodový Blake Wheeler a Cole Perfetti, ktorý skóroval do prázdnej brány. Neal Pionk a Mark Scheifele dvakrát asistovali, druhý menovaný dosiahol na métu 600 bodov v NHL. Connor Hellebuyck čelil 31 strelám, z ktorých ho prekonali Robert Thomas a Josh Leivo. Thomas Greiss kryl 15 striel z 19. Duel nedohral hosťujúci Saku Maenalanen, ktorý utrpel zranenie hornej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. P. Dubois (WPG), 2. C. Hellebuyck (WPG), 3. R. O'Reilly (STL)

DAL - OTT 4:3 PP

Seguin rozhodol v predĺžení o výhre nad Senators

Tyler Seguin skóroval po 29 sekundách nadstaveného času, aby Dallas zdolal Ottawu 4:3 po tom, čo stratil dvojgólové vedenie a následne musel doháňať jednogólovú stratu. Miro Heiskanen strelil prvé dva góly Stars, Nils Lundkvist vynútil predĺženie v 55. minúte a pridal aj asistenciu. Roope Hintz a Wyatt Johnston dvakrát asistovali a Jake Oettinger urobil 28 zákrokov. Texaský tím vyhral po prvýkrát v sezóne zápas, ktorý sa predlžoval. Podarilo sa mu to na šiesty pokus. O góly Senators sa postarali Derick Brassard, Travis Hamonic a Thomas Chabot, ktorý skóroval v treťom zápase po sebe. Anton Forsberg urobil 28 zákrokov.

Predĺženie:

Hviezdy duelu: 1. T. Seguin (DAL), 2. M. Heiskanen (DAL), 3. N. Lundkvist (DAL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 21:45 0 1 1 +3 0 1 6



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies