Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Bergeron by sa už mohol vrátiť. Český spoluhráč zrejme ešte nie

Tím Boston Bruins bude môcť v stredu spečatiť svoj postup do druhého kola play-off. V piatom zápase série proti Panthers z Floridy by pritom mohol mať k dispozícii aj jedného zo svojich zranených veteránov.

Kým tréner Jim Montgomery v pondelok povedal, že center David Krejčí s najväčšou pravdepodobnosťou vynechá pre zranenie hornej časti tela tretí zápas po sebe aj napriek tomu, že sa pred predošlým zápasom zapojil do predzápasového rozkorčuľovania, dobrá správa prišla ohľadom centra Patricea Bergerona.

Bergeron vynechal doteraz celý priebeh play-off pre zranenie, ktoré utrpel v poslednom zápase základnej časti, no v utorok sa pripojí k tímu na tréningu a mohol by sa do akcie vrátiť už v stredu. Už pred pár dňami pritom Montgomery avizoval, že je to pravdepodobné.

„Máme šťastie, že sa k nám pripojí na zajtrajšom tréningu. Zhodnotíme jeho pokroky a od toho sa to odrazíme. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Uvidíme, ako na tom bude, keď sa pripojí k ostatným hráčom na ľade,“ povedal generálny manažér Don Sweeney.

Bergeron necestoval s tímom na Floridu na zápasy číslo tri a štyri.

„Doktori si nemysleli, že by bolo v jeho najlepšom záujme, ak by sa vrátil v jednom z tých dvoch zápasov a dali mu ešte nejaký nevyhnutný čas. No, pracuje tvrdo a uvidíme, ako sa jeho pokroky prejavia zajtra. Od toho sa odrazíme,“ doplnil Sweeney.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies