Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Juniori

Gajan zažiaril, vyhrali aj ďalší dvaja Slováci v maske. Nemec a Císar skórovali + video

Ako sa darilo mladým Slovákom v piatkových zápasoch USHL a NCAA?


USHL

Adam Gajan sa stal prvou hviezdou zápasu, v ktorom s 37 zákrokmi doviedol Green Bay k výhre 5:2 nad Lincolnom. Libor Nemec strelil svoj deviaty gól v sezóne, Max Ferkodič si pripísal mínusový bod.

Samuel Urban inkasoval päť gólov z 41 striel a po druhej tretine striedal. Jeho Sioux City podľahlo Fargu 2:7, pričom Peter Císar pomohol k výhre svojím tretím gólom v sezóne a asistenciou. Pripísal si aj plusový bod.


Adam Žlnka si pripísal mínusový bod pri prehre Waterloo 2:6 s Tri-City.

NCAA

Šimon Latkóczy zastavil 18 striel z 20 pri výhre Omahy 3:2 nad Long Islandom. Vyhral aj Matej Marinov, ktorý kryl 13 striel pri výhre Quinnipiacu 5:1 nad Brownom.

Ján Lašák zaznamenal asistenciu pri prehre St. Lawrence 3:4 s Unionom. Artur Turanský si pripísal mínusový bod pri prehre Miami 1:5 s Colorado College, Šimon Jellúš dva mínusové body pri prehre Vermontu 1:4 s Massachusetts.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies