Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Juniori

Mešár strelil ďalší gól! Z veľkého zvratu sa proti nemu tešil slovenský brankár + video

Ako sa darilo v sobotu slovenským juniorom v kanadskej CHL?


OHL

Filip Mešár bodoval a skóroval v treťom zápase po sebe, keď strelil svoj 10. gól v sezóne. A hoci jeho Kitchener viedol už 5:2, nakoniec sa z výhry 8:6 tešil Guelph, v ktorého bráne stál od druhej tretiny Damian Slávik. Ten vo svojom prvom zápase od 4. novembra kryl 26 z 28 striel. Mešár ho neprekonal a z duelu si odniesol aj menší trest za vysokú hokejku. Po 13 dueloch má na konte 24 bodov.


Dvaja Slováci sa stretli v Owen Sound, kde domáci prehrali 3:6 s North Bay. K výhre pomohol asistenciou aj obranca Alex Čajkovič, ktorý nazbieral aj tri plusové body. Domáci Servác Petrovský zaznamenal dve „mínusky“. Martin Mišiak si pripísal mínusový bod a menší trest za vysokú hokejku pri prehre Erie 0:5 s Mississaugou. Ondrej Molnár nehral.

QMJHL

Ľuboš Stahoň si v QMJHL bodové suchoty natiahol na päť zápasov pri prehre Cape Breton 0:4 s Baie-Comeau. Pripísal si mínusový bod. Ondrej Maruna nebodoval pri prehre Charlottetownu 2:3 po predĺžení s Val-d’Or.

WHL

Obranca Samuel Barcík nebodoval vo WHL v piatom zápase po sebe pri prehre Saskatoonu 4:5 po predĺžení s Portlandom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies