Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Sumáre

Dvojgólový Slafkovský hviezdou, bodovali aj zadáci. Pospíšil vykázaný, Oilers rekord nevyrovnali

V utorok sa v NHL odohralo osem zápasov a traja Slováci bodovali. Juraj Slafkovský prvýkrát skóroval viac ako raz.

Highlighty noci
  • Slafkovský strelil dva góly, Nemec a Fehérváry zaznamenali asistenciu
  • V akcii aj Pospíšil, ktorý dostal trest do konca zápasu
  • Edmonton nevyrovnal rekord NHL so 17 výhrami po sebe
  • Washington prehral piaty zápas po sebe
  • Vancouver bodoval v 12. zápase po sebe
  • Lindholm i Kuzmenko v prvých zápasoch po výmene skórovali
  • MacKinnon a Reinhart prišli o dlhé bodové série
  • Pavelski odohral svoj 1300. zápas v NHL
  • Caufield bodoval v 10. zápase po sebe
  • Jarry vychytal čisté konto
  • Oettinger predviedol 47 zákrokov

WSH - MTL 2:5

Fehérváry asistoval, Slafkovský následne dvakrát skóroval

Juraj Slafkovský strelil prvýkrát v kariére dva góly v jednom zápase a to v rozmedzí dvoch minút a 42 sekúnd tretej tretiny, aby ako tretia hviezda zápasu pomohol Montrealu k výhre 5:2 nad Washingtonom. Dva góly a asistenciu zaznamenal Nick Suzuki, víťazný gól strelil Michael Pezzetta a dvakrát asistoval Mike Matheson. Cole Caufield si asistenciou natiahol bodovú sériu na 10 zápasov. K druhej výhre z posledných troch duelov pomohol aj Sam Montembeault s 37 zákrokmi. Prekonali ho Alex Ovečkin a Rasmus Sandin. Pri oboch góloch asistoval Dylan Strome, pri kapitánovom aj Martin Fehérváry. Charlie Lingren inkasoval tri góly z deviatich striel a v 14. minúte striedal. Darcy Kuemper následne kryl 15 zo 17 striel. Capitals prehrali piaty zápas po sebe. Slafkovský odohral 17 a štveť minúty aj s plusovým bodom, troma strelami, bodyčekom a menším trestom za hákovanie. Fehérváry odohral 19 a pol minúty a na bránu vyslal päť striel. Pripísal si aj „mínusku“.

Slafkovského 8. a 9. gól v sezóne:

Článok pokračuje pod reklamou

Ovečkinov 10. gól v sezóne, Fehérváryho 9. asistencia:

Hviezdy duelu: 1. N. Suzuki (MTL), 2. S. Montembeault (MTL), 3. J. Slafkovský (MTL)



NJD - COL 5:3

Nemec asistoval pri výhre nad Coloradom, MacKinnon nebodoval

Bodová séria Nathana MacKinnona sa zastavila na 14 zápasoch a hoci Colorado dokázalo v tretej tretine zmazať za 29 sekúnd dvojgólovú stratu, nakoniec sa z výhry 5:3 tešilo New Jersey. Jesper Bratt a Erik Haula zaznamenali po góle a asistencii, skórovali aj Chris Tierney, Dawson Mercer a John Marino, dve asistencie si pripísal Nico Hischier. Predísť tretej prehre v sérii pomohol aj Vítek Vaněček s 35 zákrokmi. Prekonali ho Mikko Rantanen, Cale Makar a Samuel Girard. Jonathan Druoin dvakrát asistoval a Justus Annunen kryl 26 z 30 striel – Haula skóroval do prázdnej brány. Slovenský obranca Šimon Nemec odohral 17 a štvrť minúty s jednou asistenciou, plusovým bodom, blokom a menším trestom za držanie. Zo zranenia sa vrátil jeho spoluhráč Tomáš Nosek.

Nemec a jeho 12. asistencia v sezóne:


Hviezdy duelu: 1. J. Marino (NJD), 2. C. Makar (COL), 3. J. Bratt (NJD)


BOS - CGY 1:4

Pospíšil nedohral zápas, v ktorom Kuzmenko pomohol k výhre Flames

Martin Pospíšil sa vrátil po štvorzápasovej absencii do akcie, ale odohral len štyri a pol minúty s jedným plusovým bodom a dvoma bodyčekmi predtým, ako mu rozhodcovia dali päťminútový trest za krosček a osobný trest do konca zápasu, keď atakoval Brada Marchanda dobiedzajúceho do brankára Jacoba Markströma. Ten urobil 21 zákrokov, aby pomohol Calgary k výhre 4:1 nad Bostonom, ktorý hral doma. Andrej Kuzmenko pri svojom debute v novom tíme skóroval, gól a dve asistencie si pripísal Jonathan Huberdeau a gólovo sa presadili aj Noah Hanifin a Connor Zary. Nazem Kadri nazbieral tri asistencie. O jediný gól Bruins sa postaral Pavel Zacha, zatiaľ čo Jeremy Swayman urobil 25 zákrokov.


Kuzmenko skóroval pri svojom debute v drese Flames:

Hviezdy duelu: 1. J. Huberdeau (CGY), 2. K. Kadri (CGY), 3. N. Hanifin (CGY)



BUF - DAL 1:2

Oettinger doviedol Stars k výhre v Buffale

Jake Oettinger zažiaril so 47 zákrokmi, aby doviedol Dallas k výhre 2:1 nad Buffalom, ktorou si texaský tím natiahol víťaznú sériu na štyri zápasy a bodovú na šesť (5-0-1). Skóre stretnutia otvoril Matt Duchene a o výhre rozhodol Sam Steel. Z domácich skóroval Tage Thompson, ktorý v presilovke vyrovnával na 1:1. Ukko-Pekka Luukkonen urobil 28 zákrokov. Oettinger si so 47 zákrokmi vytvoril nový osobný rekord v základnej časti. 47 zákrokov už predviedol aj v dvoch zápasoch play-off. Joe Pavelski odohral svoj 1300. zápas v NHL.

Hviezdy duelu: 1. J. Oettinger (DAL), 2. S. Steel (DAL), 3. T. Thompson (BUF)



CAR - VAN 2:3

Lindholm dvojgólový pri víťaznej premiére v drese Canucks

Elias Lindholm pri svojom debute v drese Vancouveru strelil dva góly, aby pomohol k výhre 3:2 nad Carolinou, ktorá prišla o trojzápasovú víťaznú sériu. Víťazný gól strelil J.T. Miller, Quinn Hughes a Brock Boeser dvakrát asistovali. Canucks bodovali v 12. zápase po sebe (10-0-2) aj vďaka 22 zákrokom Thatchera Demka, ktorý vyhral deviaty štart po sebe. Toho prekonali Jordan Martinook v oslabení a Sebastian Aho v presilovke. Piotr Kočetkov opustil svoj prvý duel od 11. januára so 16 zásahmi.

Prvé góly Lindholma v drese Canucks:

Hviezdy duelu: 1. E. Lindholm (VAN), 2. Q. Hughes (VAN), 3. S. Aho (CAR)



FLA - PHI 1:2

Flyers si ukončili sériu prehier na Floride. O sériu prišiel aj Reinhart

Noah Cates strelil víťazný gól na začiatku tretej tretiny a Philadelphia si ukončila päťzápasovú sériu prehier, keď zdolala Floridu 2:1. Panthers začali cestu za piatym víťazstvom po sebe gólom Cartera Verhaegheho, ale narušil ju Travis Konecny, ktorý v druhej tretine vyrovnával stav. Samuel Ersson pomohol k výhre 20 zákrokmi, Anthony Stolarz ich urobil 23. O svoju bodovú sériu prišiel po 13 zápasoch domáci Sam Reinhart. Do zostavy jeho tímu sa vrátil Nick Cousins.

Hviezdy duelu: 1. N. Cates (PHI), 2. T. Konecny (PHI), 3. C. Verhaeghe (FLA)



PIT - WPG 3:0

Jerry vynuloval Jets, aby pokazil debut Monahana

Tristan Jarry zneškodnil všetkých 23 striel, aby so šiestym čistým kontom v sezóne doviedol Pittsburgh k výhre 3:0 nad Winnipegom, v drese ktorého debutoval Sean Monahan. Connor Hellebuyck čelil 27 strelám, z ktorých ho pokorili Kris Letang, Jeff Carter a Bryan Rust. Jets prišli o trojzápasovú víťaznú sériu aj napriek návratu hviezdneho Marka Scheifeleho. Jarry vedie v tejto sezóne všetkých brankárov v počte núl. V kariére ich vychytal 19. V drese Pittsburghu debutoval Jesse Puljujärvi. Duel po zákroku Brendena Dillona nedohral domáci Noel Acciari. Letang s 33. víťazným gólom kariéry vyrovnal Drewa Doughtyho z L.A. na piatom mieste poradia obrancov v počte víťazných gólov v jednej organizácii. Rekord drží Ray Bourque so 60.

Hviezdy duelu: 1. T. Jarry (PIT), 2. J. Carter (PIT), 3. B. Rust (PIT)



VGK - EDM 3:1

Vegas zabránilo Edmontonu vyrovnať rekord NHL

Adin Hill urobil 30 zákrokov a traja rôzni hráči skórovali, aby Vegas zdolalo Edmonton 3:1 a ukončilo mu 16-zápasovú víťaznú sériu, ktorá zostane druhou najdlhšou v histórii NHL. Nicolas Roy vyrovnával na 1:1, dvojbodový Chandler Stephenson strelil víťazný gól a navrátilec William Karlsson pridal poistku do prázdnej brány. Golden Knights vyhrali tretí zápas z posledných štyroch. O jediný gól Oilers sa postaral počas oslabenia Connor McDavid, ktorý skóroval v štvrtom zápase po sebe. Stuart Skinner kryl 23 z 25 striel. Rekord NHL v počte víťazstiev po sebe vytvorili Penguins v ročníku 1992/93, v ktorom vyhrali 17 zápasov v sérii.

McDavidov gól v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. A. Hill (VGK), 2. W. Karlsson (VGK), 3. C. Stephenson (VGK)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD)
17:17
0
1
1
+1
2
0
0
 J. Slafkovský (MTL)
17:15
2
0
2
+1
2
3
1
 M. Fehérváry (WSH) 
19:35
0
1
1
-1
0
5
0
 M. Pospíšil (CGY)
04:32
0
0
0
+1
15
0
2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Môže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies