Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Potvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL

Martin Fehérváry (foto: X/Washington Capitals)

Slovenský obranca Martin Fehérváry je po vypadnutí z bojov o Stanleyho pohár pripravený pripojiť sa k slovenskej reprezentácii na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji.

„S pánom Šatanom som komunikoval tak 20 alebo 30 zápasov pred koncom základnej časti. Určite by som rád prišiel. Uvidíme, čo mi povedia v klube, ale som pripravený prísť. Uvidíme, ako sa všetko vyvinie,“ povedal Fehérváry pre TV JOJ.

Fehérváryho tím Washington Capitals vypadol v prvom kole play-off po štvorzápasovej sérii s najlepším tímom základnej časti, New Yorkom Rangers. Bodkou za sériou bola nedeľná prehra 2:4.

Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák v poslednom zápase sezóny strelil gól, aby ukončil play-off ako najproduktívnejší hráč tímu s troma bodmi i najlepší strelec s dvoma gólmi. V základnej časti zaznamenal tri góly a 16 bodov v 66 stretnutiach.

V pondelok bude o prežitie bojovať aj zvyšný Slovák v play-off NHL, Erik Černák. Jeho Tampa už jeden postupový mečbal Floridy odrazila a prehráva 1:3 na zápasy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies