Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Magazín

Ako si vybrať farby, ktoré lichotia vášmu typu?

PR článok
16.05.2024

Určite ste už zažili ten okamih, keď vám niektoré farby oblečenia vdýchnu život a iné vám vôbec nesedia. To preto, že farby buď lichotia vášmu typu, alebo práve naopak. Poznáme 4 základné farebné typy, vďaka ktorým si viete lepšie vyberať farby, ktoré vám zaručene pristanú. Spoločne sa pozrieme, ako tento typ odhaliť a ktorým farbám sa následne radšej vyhýbať.

Podľa čoho určíte, aký ste typ?

Pri určovaní toho, aký typ ste pozeráme na niekoľko vecí. Zohľadňujeme typ pleti, farbu vlasov, očí, ale aj podtón pleti a farbu žíl. Pozrite sa, či máte teplý alebo studený podtón podľa vašich žíl na zápästí. Ak sú viac zelené, máte teplý podtón. Ak sú modré či fialové, je studený. Ak nedokážete určiť farbu, pravdepodobne máte neutrálny podtón. Pre oči a vlasy platí rovnaké pravidlo. Ak sú oči sivé, zelené, modré, a vlasy sú šedé, čierne alebo studené hnedé, máte studený tón pleti. Ak sú oči hnedé alebo jantárové, a vlasy sú tmavohnedé, červené, teplý blond, alebo hnedočervené, máte teplý tón pleti.

Jarný typ

Jarný typ je charakterizovaný teplým tónom pleti, svetlými vlasmi a teplými očami. Ak ste jar, skúste teplé odtiene napríklad zelenej a oranžovej. Stredné sýte a veľmi jasné odtiene teplejších farieb vyniknú na tomto type najlepšie. Vyhnite sa príliš veľa tmavým odtieňom a budete vyzerať skvele! Zvážte pridanie viac týchto farieb do svojho šatníka: jasná zelená, stredne sýta ružová, jasné odtiene žltej a oranžovej, neutrálne hnedé a šedé. Skúste si vybrať napríklad dlhé šaty v obchode Answear v jednom z jarných odtieňov s neutrálnymi béžovými lodičkami a zlatými doplnkami, ktoré vašu pleť krásne rozžiaria.

Letný typ

Letný typ má svetlú pokožku s ružovými podtónmi, stredne tmavé až svetlé vlasy a studené oči. Tieto typy nezvyknú vynikať kontrastom vo farbe vlasov, farbe očí a tónu pleti. Ak ste leto, siahajte po chladných, tlmených odtieňoch. Opäť sa vyhnite tmavším farbám. Vyskúšajte tieto kombinácie farieb: chladné odtiene zelenej a ružovej, stredné a svetlé odtiene modrej, stredné odtiene fialovej, pastelové farby. Príkladom outfitu pre tento typ je kombinácia svetlých džínsov s pastelovým topom a bielymi teniskami, ktorý vyzerá ležérne, no zaručene vás dobije energiou.

Jesenný typ

Jesenný typ má teplý podtón pleti s jemnými olivovými tónmi, tmavé vlasy a hnedé oči. Zvyknú mať nízky kontrast medzi farbou pleti, vlasov a očí. Ak ste jeseň, uprednostnite stredné a tmavé odtiene. Naplňte svoju skriňu žiarivými sýtymi odtieňmi a vyhnite sa pastelovým farbám. Ideálnymi farbami sú: stredná a tmavá zelená, typické sýte jesenné odtiene, neutrálna hnedá. Vyskúšajte si košeľové šaty v jesenných odtieňoch s vysokými hnedými čižmami, koženou bundou a s kopou zlatých doplnkov, ktoré na vašej pokožke krásne vyniknú.

Zimný typ

Zimný typ má studenú pokožku s ružovými podtónmi, tmavé vlasy a studené oči, čo vytvára medzi sebou veľký kontrast. Najlepšie vyzerajú v chladných, stredne intenzívnych, sviežich farbách. Pastelovým farbám sa oblúkom vyhnite. Zimy sa skvele hodia do farieb ako: chladná mätová, tmavšie odtiene lesnej zelenej a modrej, tmavá fialová, chladná ružová, klasická červená a brusnicová. Vyskúšajte si tmavomodrý nohavicový kostým s brusnicovým alebo neutrálnejším bielym topom doplnený o strieborné náušnice a čierne kožené mokasíny. Garancia úspechu bude 100%.

Výber farieb môže ovplyvniť váš celkový vzhľad a dokáže zdôrazniť vašu prirodzenú krásu. S týmito jednoduchými tipmi sa stanete majstrom výberu farieb a váš šatník bude vždy vyzerať štýlovo a harmonicky.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies