Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Špekulácie

Čo čaká v lete na Vancouver? Aj zložitá situácia s českým bekom

Jozef Struhár  
22.05.2024

Ryan S. Clark z televízie ESPN sa po vypadnutí tímu Vancouver Canucks z bojov o Stanleyho pohár pozrel na to, čo by ho mohlo čakať v medzisezónnom období.

Clark verí, že Canucks sa budú musieť zamerať na prestavbu svojej obrany. Tyler Myers a Nikita Zadorov patria medzi potenciálnych neobmedzených voľných hráčov a Filip Hronek bude chcieť významný platový nárast ako obmedzený voľný hráč.

Neobmedzenými voľnými hráčmi sa môžu stať aj útočníci Elias Lindholm a Dakota Joshua. Čokoľvek s nimi tím urobí, bude musieť brať na ohľad aj to, že v budúcom roku budú potrebovať nové zmluvy Brock Boeser a Nils Hoglander.

Thomas Drance z The Athletic spomedzi potenciálnych neobmedzených voľných hráčov poukazuje aj na útočníkov Teddyho Bluegera a Sama Laffertyho, ako aj obrancu Iana Colea. Tí by mohli byť na trhu žiadaní, takže by bolo pre Canucks drahšie udržať si ich.

Ak by Myers, Zadorov, Joshua či Lindholm tím opustili, klub bude musieť nájsť niekoho, kto by ich nahradil. Rokovania s Hronkom môžu byť podľa Dranceho zložité vzhľadom k jeho právu prihlásiť sa na arbitráž, nekonzistentným výkonom v play-off a tomu, čo museli obetovať, aby ho vlani získali od Detroitu.

Canucks majú k dispozícii 24,7 milióna amerických dolárov a pod zmluvou 14 hráčov z aktívnej zostavy. Všetkých z neobmedzených voľných hráčov si tak udržať zrejme môcť nebudú.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Bude Šimon Nemec nastupovať po boku hviezdnej akvizície? Slovenský mladík zabojuje v kempe tímu NHL. Ak to nevyjde, vráti sa domov Briere priznáva: Keď sme draftovali Mičkova, nikdy sme si nemysleli, že sa stane totoNový GM Columbusu chce, aby ruský útočník najskôr dokázal svoju cenu Existuje šanca, že sa Rangers nedohodnú so Šesťorkinom a bude vymenený? Kanada posilňuje svoju manažérsku skupinu pre ZOH o dve osobnosti z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies