Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Špekulácie

Bude pre Canucks lepšie, ak českého obrancu radšej vymenia?


Filip Hronek (foto: Instagram/Vancouver Canucks)

Patrick Johnston z The Province verí, že Filip Hronek pasuje do tímu Vancouver Canucks perfektne, ale to neznamená, že v tíme zotrvá dlhodobo.

Canucks sa snažia s dvadsaťšesťročným českým obrancom, ktorý sa môže stať obmedzeným voľným hráčom, dohodnúť na novej zmluvy, ale ich snahy zatiaľ nenarazili na úrodnú pôdu.

Hronek má za sebou zmluvu s cap-hitom 4,4 milióna amerických dolárov a po sezóne, v ktorej vyprodukoval 48 bodov (5+43) v 81 zápasoch, požaduje významný platový nárast až na úroveň okolo 8 miliónov amerických dolárov ročne.

Johnston však tvrdí, že by pre tím mohla viac hodnoty priniesť výmena Hronka a nie nová zmluva, ktorá by bola predražená. Poukázal na to, že jeho výkony klesli, keď nehral po boku Quinna Hughesa, ktorý zarába 7,85 milióna amerických dolárov ročne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies