Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 3
24. 06.
kurzy
02:00info
FLA
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Výmena na spadnutie? Senators zintenzívňujú diskusie s tímami

Jozef Struhár  
16.06.2024

Jakob Chychrun (foto: Instagram/Ottawa Senators)

Generálny manažér tímu Ottawa Senators Steve Staios má dosť želiezok v ohni pri snahe ukončiť sedemročné obdobie tímu bez play-off.

„Je tam momentálne veľa dialógov,“ prezradil Staios pre Bruce Garriocha z Ottawa Sun.

Staios povedal, že nehľadá vylepšenie pre špecifickú pozíciu, ale rád by zlepšil celú zostavu.

„Áno, sú tam nejaké oblasti, na ktoré sa musíte pozrieť. Musíte sa na ne pozrieť keď sa vyskytne príležitosť, ale myslím si, že vo všeobecnosti sa chceme zlepšiť vo všetkých oblastiach,“ skonštatoval.

Senators sú údajne jedným z najagresívnejších tímov v boju o brankár Calgary Jacoba Markströma. Tiež podľa Garrioch skúmajú, čo by mohli získať výmenou obrancu Jakoba Chychruna a dúfajú, že sa zbavia kontraktu Mathieua Josepha.

Okrem potenciálnych výmen musí generálny manažér riešiť aj interné záležitosti – Ottawa má štyroch hráčov, ktorí v lete môžu byť obmedzenými voľnými hráčmi. Pracovať môže so zhruba 12,4 milióna amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies