Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Špekulácie

Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?

V tomto roku sa zo zmluvy vykúpilo viacero hráčov. Mohol by podobný osud postihnúť o rok neskôr obrancu tímu Detroit Red Wings Justina Holla?

Max Bultman z The Athletic si myslí, že michiganská organizácia by to v lete 2025 mohla zvážiť. V tom bode mu bude v zmluve, ktorú podpísal ako voľný hráč v minulom roku, zostávať jeden rok s platom 3,4 milióna amerických dolárov.

Holl prišiel do Detroitu pomôcť stabilizovať obranu, ale prvá sezóna mu nevyšla ideálne a kandidátom na vykúpenie zo zmluvy bol už v tomto roku. Ak by sa v budúcom ročníku nezlepšil, podľa Bultmana by v roku 2025 mohlo byť jeho vykúpenie zo zmluvy reálne.

V tomto roku sa tím tomuto kroku vyhol pravdepodobne preto, že by sa musel s mŕtvym miestom v platovom rozpočte vyrovnávať štyri roky, hoci by išlo len o 1,13 milióna amerických dolárov. V budúcom roku by sa „spomienka“ na hráča zachovala v rozpočte dva roky.

„Nebolo by to masívne číslo, ale štyri roky sú dlhá doba na zaberanie miesta v rozpočte. Vedenie Red Wings pravdepodobne verí, že Holl dokáže hrať. Či ho Lalonde využije je iný otázka, ale nemám pocit, že by si o ňom Yzerman myslel, že je to stratený prípad,“ poznamenal Bultman.

Holl odohral v sezóne 2023/24 38 zápasov so ziskom piatich asistencií. V minulosti pôsobil v Toronte a dokopy už odohral v NHL 323 zápasov, v ktorých strelil 11 gólov a pridal 76 asistencií. Zahral si aj v 25 dueloch play-off, v ktorých trikrát asistoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies