Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Slafkovský je pripravený reprezentovať. Do Kanady sa tak skoro nechystá

Slovenský útočník Juraj Slafkovský čelil otázke, ktorej v ostatných týždňoch čelili aj iní jeho krajania zo zámoria – pomôže Slovensku na augustovej kvalifikácii na Zimné olympijské hry 2026?

„Som pripravený reprezentovať svoju krajinu v olympijskej kvalifikácii, ale toto rozhodnutie nie je na mne. Vedenie Montrealu Canadiens rozhodne, či sa jej zúčastním. Oni musia povedať, ako to vidia,“ cituje Slafkovského Tomáš Prokop z denníka Šport.

Momentálne prebieha olympiáda iná – letná. Ako správny športovec, Slafkovský ju pozorne sleduje.

„Olympiáda je doma je pustená celý deň. Určite sledujem a fandím všetkým našim športovcom. Páči sa mi, že je tam toľko rôznych športov. Včera som napríklad sledoval šerm. Pozriem si športy, ktoré by som normálne nesledoval, ak by neboli na olympiáde. Pozeral som aj rugby. Ako som povedal už predtým, ak by som nehral hokej, zaujímal by ma vrh guľou,“ skonštatoval.

Slafkovský sa tiež momentálne plne venuje príprave na nový ročník. Okrem toho chodí plávať, hráva futbal a golf. V minulosti skúšaj aj MMA, ale podobné veci už do prípravy nezahŕňa. Na ľad chodí momentálne dva až štyrikrát týždenne.

„Všetko je podľa harmonogramu. Pravdepodobne nebudem cestovať do Kanady až do septembrového kempu. Tak sme sa dohodli s vedením tímu,“ povedal Slafkovský.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Už mu neverí: Šanca, že sa Mešár presadí v NHL ako ofenzívny hráč je nízka Slafkovský? Limitom mu je len obloha, znie zo zámoria McDavid urobil pred novou sezónou veľkú zmenu. Prinesie mu želané ovocie? Držiteľ Norrisovej trofeje: V tejto sezóne dokážem streliť 20 gólov. A čo 100 bodov? Škaredé správy zo zákulisia: Medzi Bruins a Swaymanom to nevyzerá dobreSlafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies