Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Devils najali bývalého generálneho manažéra Flyers i svojho exkapitána

Tím New Jersey Devils vo štvrtok priniesol oznam, podľa ktorého najal Chucka Fletchera do pozície vyššieho poradcu. Pracovné zmluvy podpísal aj s ďalšími troma osobnosťami.

Fletcher bude radiť generálnemu manažérovi Tomovi Fitzgeraldovi ohľadom hokejových operácií. Podobnú pozíciu zastával v New Jersey v roku 2018 predtým, ako bol vymenovaný za generálneho manažéra tímu Philadelphia Flyers.

Flyers počas jeho pôsobenia dosiahli bilanciu 141-15-43 a raz sa dostali do play-off. Skúsenosti predtým zbieral aj ako generálny manažér Minnesoty, ktorým bol od roku 2009 do roku 2018. Wild sa šesťkrát dostali do play-off, ale vyhrali len dve série.

Devils tiež najali za poradcu hokejových operácií svojho bývalého kapitána Andyho Greenea a za skautov bývalých hráčov NHL Mannyho Legaceho a Geoffa Sandersona. Greene odohral za New Jersey 923 zápasov a jeho kapitánom bol medzi rokmi 2015 a 2020.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pozornosť opäť stúpla: Nie je dôvod, aby sme u Slafkovského očakávali úpadokSlafkovský zažil prelom. Toto však Slováci v NHL nezažili od ročníka 2000/01! Stále veľké mená: Top 10 obmedzených voľných hráčov krátko pred štartmi kempov Caufield pri pocte porušil pravidlo NHL, ale namietať určite nebude nikto Monštruózny kontrakt na ceste: Prekoná ruská hviezda rekord Careyho Pricea? Zažijú Dvorský a Mešár v tejto sezóne debut v NHL? Jednému sa verí podstatne viacBude si musieť zvyknúť? Brankárska jednotka Canucks bude musieť hrať aj cez zranenieHviezda amerického futbalu si pred nedeľným duelom uctila Gaudreauvcov + videoUž mu neverí: Šanca, že sa Mešár presadí v NHL ako ofenzívny hráč je nízka Slafkovský? Limitom mu je len obloha, znie zo zámoria McDavid urobil pred novou sezónou veľkú zmenu. Prinesie mu želané ovocie? Držiteľ Norrisovej trofeje: V tejto sezóne dokážem streliť 20 gólov. A čo 100 bodov? Škaredé správy zo zákulisia: Medzi Bruins a Swaymanom to nevyzerá dobreSlafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies