Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Špekulácie

Mladý Rus patrí medzi najlepších obrancov mimo NHL. Zahrá si za Hurricanes už v tejto sezóne?

Nádejný obranca organizácie Carolina Hurricanes, Alexander Nikišin, je považovaný za jedného z najlepších obrancov mimo NHL. A hoci má stále vo svojej zmluve s Petrohradom z KHL platný jeden rok, Hurricanes očakávajú, že by im mohol byť k dispozícii už na konci novej sezóny.

Generálny manažér tímu z Raleigh Eric Tulsky naznačil Tomovi Gulittimu z oficiálnej ligovej stránky, že Hurricanes majú v pláne podpísať zmluvu s Nikišinom hneď, ako mu vyprší zmluva v Rusku. Následne mu plánuje dať šancu aj hrať za prvý tím.

Play-off v Kontinentálnej hokejovej lige končí v apríli, a keďže Petrohrad patrí medzi popredné tímy ligy, dá sa očakávať, že sa Nikišin nepripojí k Hurricanes skôr ako na konci apríla alebo začiatkom mája, takže by aj Carolina potrebovala nejaký úspech v play-off, aby si za ňu zahral ešte v tejto sezóne.

Dvadsaťdvaročný Rus bol draftovaný v roku 2020 z celkového 69. miesta a celkom rýchlo ukázal, že by mohol byť jednou z najlepších draftových volieb danej triedy. Darilo sa mu v moskovskom Spartaku a po prestupe aj v Petrohrade. V poslednej sezóne zaznamenal 17 gólov a 56 bodov v 67 zápasoch, pričom hrával cez 24 minút na zápas.

Keďže Nikišin oslávi 23. narodeniny už v októbri, Carolina s ním bude môcť podpísať len dvojročnú nováčikovskú zmluvu a nie trojročnú. Už v lete 2026 by sa tak mohol dočkať lukratívnej zmluvy aj v zámorí.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tento Slovák môže na turnaji nádejí žiariť, znie zo zámoria. Čo to bude znamenať ďalej? Dvorský si v rebríčku Top 75 pohoršil o 14 miest. Skončil až za ČechmiGenerálny manažér Oilers: Offer sheets boli vysoko nad výkonnosťou Broberga a Hollowaya Gaudreauov príbeh je ešte tragickejší: Manželka na pohrebe oznámila srdcervúcu správu Podpíše zmluvu ešte pred sezónou? Crosby prehovoril o svojej situácii Torontu a jeho hviezde nevadí, že vstúpia do sezóny bez novej zmluvy Vyhral Cenu Jacka Adamsa i Stanley Cup: Dajte Slafkovskému novú úlohu, vyzýva teraz Kraken si zaistili bývalú štvorku draftu: Dohodli sa na zmluve s hviezdnym obrancomOsemmiliónového obrancu Senators trápilo dva roky zranenie. Hviezdny Nemec poprel špekulácie Foto a video: Utah oficiálne odhalil dresy pre inauguračnú sezónu Dobrá správa: Hviezdny útočník dostal po krvnej zrazenine povolenie znova hrať Predators predĺžili v pondelok zmluvu nakoniec aj s obrancomPredators sa už dohodli na novej zmluve s fínskym útočníkomBude absolútnou hrozbou: Pospíšil je medzi hráčmi s najvýhodnejšími zmluvami pre tímy NHLJe dlhodobý kontrakt Mercera uskutočniteľný? Situáciu ovplyvňuje aj Nemec Pozornosť opäť stúpla: Nie je dôvod, aby sme u Slafkovského očakávali úpadokSlafkovský zažil prelom. Toto však Slováci v NHL nezažili od ročníka 2000/01! Stále veľké mená: Top 10 obmedzených voľných hráčov krátko pred štartmi kempov Caufield pri pocte porušil pravidlo NHL, ale namietať určite nebude nikto Monštruózny kontrakt na ceste: Prekoná ruská hviezda rekord Careyho Pricea? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies