Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Správy z NHL

Záujem mali Devils i Canadiens: Askarov má nový tím aj zmluvu. Výmena zahrnula 4 hráčov

Tím Nashville Predators vymenil brankára Jaroslava Askarova, útočníka Noaha Burkea a voľbu v treťom kole draftu 2025 do tímu San Jose Sharks za útočníka Davida Edstroma, brankára Magnusa Chronu a podmienečnú voľbu v prvom kole draftu 2025.

San Jose po zrealizovaní výmeny podpísalo s Askarovom nový dvojročný kontrakt s priemernou ročnou hodnotou 2 milióny amerických dolárov. V aktuálnej zmluve zostáva talentovanému gólmanovi ešte jeden rok s cap-hitom 925 000 amerických dolárov.

„Pre našu organizáciu je to naozaj veľký deň. Mať príležitosť pridať do našej skupiny Askarova je skutočne vzrušujúce. Myslím si, že to mužstvu vdýchne trochu viac pozitívnej energie,“ vyhlásil generálny manažér Sharks Mike Grier.

Draftová voľba, ktorá mieri do Nashvillu, pôvodne patrila Vegas. Ak by na drafte predstavovala voľbu v prvej desiatke, San Jose bude mať právo rozhodnúť sa, či pošle Predators vlastnú voľbu alebo voľbu svojho divízneho rivala.

Článok pokračuje pod reklamou

Askarov údajne požiadal o výmenu a nechcel sa vrátiť do Milwaukee z AHL, ak by sa nedostal do prvého tímu Predators. Grier povedal, že ak by musel brankár začať ročník v AHL, nebude to pre neho problém.

Záujem o Askarova prejavilo niekoľko tímov, pričom podľa Elliottea Friedmana medzi ne patrili aj Montreal Canadiens a New Jersey Devils.

Dvadsaťdvaročný Rus bol jedenástkou draftu 2020 a je považovaný za jeden z najväčších brankárskych talentov. V San Jose bude bojovať o miesto s Vítkom Vaněčkom a Mackenziem Blackwoodom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský V minulosti kritizoval Slafkovského, u Mešára je zhovievavý: Neodpisujte ho! Honzek vyzerá naozaj dobre. Urobil obrovský krok vpred, tvrdí riaditeľ Flames Pekarčík hral v jednej formácii s Dvorským. Príliš nenadchol Dvorský: Nie som tlstý, nebojte sa. Tréner o jeho výkone: Sklamaný som nebol, ale... Mladý Slovák strelil historicky prvý gól Utahu. Ďalší štyria Slováci prihrávali + video Phil Kessel je stále bez zmluvy. Aj po ročnej pauze chce pokračovať v NHL, tvrdí insider Hviezdny Sorokin utrpel zranenie. Islanders pozvali do kempu známu tvár Kane pôjde na operáciu. Ako pristúpia Oilers k situácii s platovým stropom?Fínsky útočník Colorada vynechá úvod nového ročníka Niekdajší MVP zápasu hviezd a držiteľ Ceny Marka Messiera ide pracovať pre FlyersVodič, ktorý zabil Gaudreauovcov, mal v krvi alkohol a zostáva vo väzbe. Zase si jazdil ako šialený, povedala mu ženaMešár musí zažiť dobrý kemp: Cítim sa lepšie a viem, čo musím robiť častejšie, tvrdíMičkov zaujal v prvý deň kempu. Dovolil si aj vec, ktorú Tortorella neznáša + video Dynastie NHL VI. – Edmonton a posledná dominantná dynastia v NHLDvorský patrí medzi Top 30 nádejí: Vďaka dvom veciam by už mohol dostať šancu v NHL Hedman: Kapitánstvo nezmení to, kým som Pospíšil pred novou sezónou: Toto je len začiatok GM Vegas o odchode klubového rekordéra: Nebol dôvod, aby sme si ho udržali na tak dlho v takom veku Hviezda Utahu naznačila budúce meno klubu. Chce hrať play-off už v tomto ročníku Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies