Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 10.
kurzy
19:00info
BOS
FLA
19:00info
OTT
LAK
19:00info
NJD
UTA
NHL live
01:00info
NYR
DET
01:30info
MTL
PIT
NHL live
03:00info
COL
NYI
15. 10.
kurzy
01:00info
TBL
VAN
01:00info
WSH
VGK
NHL live
01:00info
CAR
NJD
01:00info
CBJ
FLA
01:30info
STL
MIN
02:00info
NSH
SEA
NHL live
02:00info
DAL
SJS
03:00info
CGY
CHI
04:00info
EDM
PHI
«

Slováci v NHL

Honzekovi špeciálna podpora k prvým bodom nepomohla. Ako sa vyvíja hodnotenie jeho duelov?


Samuel Honzek (foto: X/Calgary Flames)

Slovenský útočník Samuel Honzek má za sebou prvé tri zápasy v NHL. V nich tak bodovo neoslnil ako v príprave, v ktorej patril medzi najproduktívnejších hráčov ligy. To však neznamená, že v zápasoch Calgary Flames podáva zlé výkony.

Po tom, čo Honzek zažil bezbodovú premiéru, sa po prvýkrát pred zrakmi rodičov prezentoval ešte lepším dojmom a dostal sa aj do dvoch dobrých šancí. Vtedy bolo peknou predstavou, ak by o deň neskôr zabodoval v bitke o Albertu.

To sa talentovanému mladíkovi však nepodarilo a nepomohla mu v tom ani podpora špeciálnej návštevy. Zápas v Edmontone si nenechalo ujsť juniorské mužstvo Vancouver Giants, ktoré svojmu niekdajšiemu spoluhráčovi fandilo.



A hoci ani na tretí pokus nebodoval, opäť sa mladík na ľade nestratil. A hlavný tréner Ryan Huska ho naďalej udržiava vo formácii s Nazemom Kadrim a Andrejom Kuzmenkom.

Aké hodnotenie Game Score mal Honzek doteraz? Pohybovalo sa na podobných úrovniach. Najlepšie ho mal v prvom zápase, kde bol na úrovni +0,40. V druhom zápase klesol na +0,27 a v tom poslednom mu najmä defenzívna hra pomohla k hodnote +0,30. Inak to bolo tretie najhoršie hodnotenie v tíme, ktorému štart sezóny vychádza. Dôkazom je bilancia 3-0-0.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Najrýchlejší hráč úvodu tejto sezóny? Slovák. Má šancu udržať sa hore dlhodobo!Úspešné debuty slovenských brankárov. Do zámoria prichádza veľký slovenský talent! Posledný duel bol pre Tatar ako večierok: Doteraz bol dobrý, teraz bol skvelý! Prekliatie Vezinovej trofeje (4. časť)Honzekovi špeciálna podpora k prvým bodom nepomohla. Ako sa vyvíja hodnotenie jeho duelov? Oilers taký štart nezažili už dlho: Musia sa pozrieť do zrkadla, McDavid lamentuje nad výkonmi Ruský brankár Colorada dvakrát po sebe striedal. Tréner frustrácii rozumie, ale nepochybuje V tom, čo nedokázali ani hviezdy, zažíva Pospíšil úspech: Je úžasný, tvrdí expert Slovenský obranca mal v QMJHL dôvod na radosť Piati Slováci v akcii, vrátane Dvorského. Hviezdou duelu však bol iný slovenský útočník + videoVeľká rarita v AHL: Postarali sa o to brankári Matt Murray a Matt Murray Minnesote sa zranili dvaja kľúčoví hráčiNa waiver listine sú drahý brankár Detroitu a útočník MontrealuPrvý Slovák hviezdou zápasu: Pospíšil nepustil nohu z plynu ani vo veľkom derby! + videoSamuel Honzek sa v sobotu pripojil k exkluzívnemu klubuPospíšil odohral šialený zápas, znie zo zámoria. Podporujú tvrdenie aj čísla?Talbot napodobnil Hašeka a prekonal Haláka. Len jeden brankár v histórii dokázal to isté Slafkovský povedal, že príliš premýšľa a prijal zodpovednosť: Začína to mnou Dvorský si premiéru užil. Ak bude takto pokračovať, na NHL čakať dlho nebude, verí expert Malkin dosiahol ďalší míľnik: Ako len siedmy Európan vstúpil do klubu 1300-bodových Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies