Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Draft 2010: Koľkí Slováci budú draftovaní?

Len pred niekoľkými dňami skončila v NHL sezóna 2009/10. Pre hráčov, trénerov i fanúšikov. Už budúci piatok sa však otvoria dvere Staples Centre, v ktorej sa tento rok bude konať 47. vstupný draft NHL. Draftovaní môžu byť aj niekoľkí Slováci.

V apríli tohto roku bol zverejnený konečný rebríček Central Scouting, ktorý sa zaobišiel bez väčších prekvapení. Prvé dve pozície ovládli Tyler Seguin a Taylor Hall.

Slovenských fanúšikov však zaujímalo, na ktorých pozíciách figurujú ich krajania. Z korčuliarov, ktorí hrajú v Severnej Amerike, bol zo slovenských hráčov najvyššie obranca Adam Jánošík, ktorý figuroval na 176. mieste. O osemnásť miest nižšie bol Marek Hrivík.

V rebríčku korčuliarov hrajúcich na starom kontinente bolo až desať hokejistov spod Tatier. Najvyššie figuroval obranca Martin Marinčin, ktorý uzatváral prvú desiatku.

Článok pokračuje pod reklamou

Všetci traja spomenutí hráči by mohli byť draftovaní. Medzi kandidátov určite patrí aj Andrej Kudrna, ktorý v poslednom ročníku hrával v juniorskej Western Hockey League.

Bude podľa vás, čitateľov SlovakNHL.sk, draftovaný aspoň jeden Slovák? Svoje názory píšte do komentárov pod článkom.

Draft 2010 naživo aj na SlovakNHL.sk



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies