Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Luongo sa vzdal kapitánstva Canucks

VANCOUVER – Brankár Roberto Luongo sa vzdal pozície kapitána tímu Vancouver Canucks, aby sa mohol sústrediť sa len na svoje výkony v bráne.

„Chcem sa úplne sústrediť len na chytanie. Nepovedal by som, že to bolo rozptyľovanie,“ povedal Luongo. „Pre mňa tento krok späť zameria moju celú pozornosť na to, čo je dôležitejšie. Na konci dňa je víťazstvo titulu pre tento tím dôležitejšie ako byť kapitánom.“

Luongo sa stal kapitánom na začiatku sezóny 2008/2009, keď ho do tejto úlohy nominoval generálny manažér Mike Gillis. Vancouver porušil tradíciu a po 60 rokoch dal túto zodpovednosť brankárovi, za čo si vyslúžil už vtedy vlnu kritiky.

Canucks teraz čaká voľba nového kapitána. Možným nástupcom je Henrik Sedin, ktorý bol najužitočnejším hráčom minulej sezóny. Inými kandidátmi sú jeho brat Daniel alebo útočník Ryan Kesler. Rotácia kapitánov podľa Gillisa neprichádza do úvahy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies