Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Gáborík pochválil nádejného spoluhráča + video

Rangers majú za sebou prvý prípravný zápas, v ktorom zdolali New Jersey 4:3 po predĺžení. V dobrom svetle sa ukázali skúsení hráči i talentovaní mladíci. Jedným z nich bol aj Derek Stepan, ktorý si vyslúžil aj poklonu od Mariána Gáboríka.

Dvadsaťročný center odohral svoj prvý profesionálny zápas a nebol len centrom v útoku s Gáboríkom a Alexandrom Frolovom, ale aj členom otváracej zostavy. V zápase výborne dopĺňal ofenzívne hviezdy a hral rozumný obojsmerný hokej.

Už po siedmich minútach bol schopný dostať sa do štatistík, keď bol na počiatku akcie, ktorú ukončil Gáborík po ideálnej prihrávke Frolova otváracím gólom zápasu.

„Boli to mimoriadné pocity a veľa zábavy. Bola to presilovková príležitosť, pri ktorej som puk jednoducho poslal Frolovovi a ten urobil zbytok, keď našiel Gabbyho. Budem sa z toho tešiť celý deň,“ povedal Stepan.

Článok pokračuje pod reklamou

Mladík odohral v zápase viac ako 18 minút a hral pri hre piatich proti piatim i v špeciálnych formáciách. Vyhral polovicu svojich vhadzovaní a vyslal na bránu štyri strely. Aktívnejší už boli len Frolov a Ruslan Fedotenko so šiestimi.

„Hral veľmi dobre. Nebál sa urobiť nejakú hru, rozdať bodyček alebo bodyček prijať. Myslím, že bol dobrý defenzívne. Na to, že to bol jeho prvý zápas, hral veľmi dobre,“ povedal po stretnutí Gáborík, ktorý rozhodol v predlžení o víťazstve „jazdcov“.

Gáboríkovi vychádzala spolupráca s Frolovom a obaja na ľade potvrdili, že by mohli byť ideálnou dvojicou do prvého útoku Rangers. Niečo také klubu v minulom ročníku chýbalo.

(odporúčame začať až na 0:54)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies