Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Savard utrpel ďalší otras mozgu

LOS ANGELES – Stredný útočník Marca Savard z tímu Boston Bruins utrpel mierny otras mozgu, ktorý je už jeho druhým v priebehu roka. Tím v pondelok informoval, že istý čas vynechá, no žiadne ďalšie detaily neposkytol.

Savard sa zranil počas druhej tretiny sobotného zápasu proti Coloradu (6:2), keď bol narazený na mantinel Mattom Hunwickom, jeho bývalým spoluhráčom. Skúsený útočník sa vrátil do Bostonu, kde podstúpil vyšetrenia, zatiaľ čo tím letel do Los Angeles.

Savard utrpel prvý otras mozgu v zápase proti Pittsburghu, ktorý sa hral 7. marca 2010. V základnej časti si vtedy už nezahral a vrátil sa do akcie až v druhom kole play-off. Následne ešte vynechal úvodných 23 zápasov tejto sezóny, v ktorej zaznamenal dva góly a osem asistencií v 25 dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies