Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Chára uprednostňuje víťazstvá pred Norris Trophy

V sobotu Zdeno Chára prekonal rekord v najtvrdšej strele NHL, keď jeho delovka počas súťaží zručností dosiahla rýchlosť 105,9 míľ za hodinu. Ako prekonal? Sám seba.

Pri trenčianskom rodákovi sme zvyknutí na to, že si látku snaží posúvať stále vyššie a snaží sa zlepšovať. A nie len individuálne, ale aj v prospech tímu. V rozhovore s Naokom Funayamom z NESN povedal, že by bol rád, ak by bol medzi kandidátmi na Norris Trophy, no momentálne sa sústredí viac na úspech tímu.

„Vždy chcem hrať najlepšie ako môžem a chcem ubrániť top hráčov súpera, to je moja priorita. Viem, že ak to tak bude, tak dám môjmu tímu dobrú šancu na víťazstvo. Rád by som bol toho (zvažovania o víťazovi Norris Trophy, pozn.red.) súčasťou, ale mojim cieľom je kvalitné ukončenie sezóny a získanie čo najviac víťazstiev,“ povedal Chára pre NESN Daily.

Chára v tomto ročníku zaznamenal 26 bodov v 50 zápasoch, pričom strelil 10 gólov. Boston je vo Východnej konferencii na treťom mieste, keď kraľuje Severovýchodnej divízii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies