Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Gáborík sklamal v kľúčovom zápase

Keď sa zranil Ryan Callahan, newyorskí „jazdci“ vedeli, že ostatní útočníci budú musieť pridať, aby si uchránili postupovú pozíciu. Najviac sa to očakávalo od najšikovnejšieho hráča tímu – Mariána Gáboríka.

Vo štvrtok Rangers odohrali veľmi dôležitý zápas proti Atlante. Skončil nepriaznivým výsledkom 0:3, ktorý bol ranou pre nádeje tímu v postup do play-off. Slovenský útočník v ňom odohral len 13 minút a 44 sekúnd. Prečo?

Trenčiansky rodák sa prezentoval ďalším nevýrazným výkonom a na ľade ho bolo vidieť len vtedy, keď urobil chybu. Jeho pasívnejší prístup viedol i k tretiemu gólu Thrashers a zníženiu šancí New Yorku na zvrat v zápase.

Gáboríkov bekčeking nebol dostatočne agresívny a neustrážil si svojho hráča. Jeho následné rozhodnutie spôsobilo, že sa puk od jeho hokejky odrazil do vlastnej brány. Jeho výraz na tvári hovoril za všetko, možno už aj tušil, že veľa času už v zápase neodohrá.

A neodohral už ani sekundu. Trénerovi Johnovi Tortorellovi došla trpezlivosť a hviezdneho útočníka nechal počas zvyšku zápasu vysedávať na lavičke. Rangers sa zvrat nepodaril a do posledného zápasu budú vstupovať s nožom na krku. Musia ho vyhrať a spoliehať sa na zaváhanie Caroliny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies