Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Averyho postoj k homosexuálom si vyslúžil kritiku

NEW YORK - Agentúra reprezentujúca niekoľko hráčov pôsobiacich v NHL verejne kritizovala postoj útočníka New Yorku Rangers Seana Averyho týkajúci sa sobášov ľudí rovnakého pohlavia.

Agentúra Uptown Sports Management, sídliaca v ontárijskom Burlingtone, v pondelok prostredníctvom svojho viceprezidenta zverejnila cez Twitter sériu správ, v ktorých kritizovala Averyho po tom, čo kontroverzný hokejista nahral video podporujúce kampaň Newyorčanov za rovnoprávnosť svadieb.

„Je veľmi smutné čítať o zvrátenej podpore Seana Averyho „svadieb“ rovnakého pohlavia. Legálne alebo nie, stále to bude nesprávne,“ napísal Todd Reynolds, ktorý neskôr komentoval svoj krok: „V žiadnom zmysle alebo forme sa nejedná o prejav intolerancie. Verím, že sme si všetci rovní, ale verím v posvätnosť manželstva medzi jedným mužom a jednou ženou. Toto je môj osobný pohľad. Nechovám voči nikomu nenávisť.“

Reynolds, ktorý okrem iných zastupuje útočníka Mikea Fishera, bol sklamaný, že sa práve on stal terčom verejnej kritiky, no neobáva sa, že by to malo nejaký negatívny vplyv na jeho pracovné záležitosti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies