Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Blue Jackets sa chystajú v lete utrácať

COLUMBUS - Generálny manažér tímu Columbus Blue Jackets Scott Howson sa netají tým, že by svoju voľbu v prvom kole tohtoročného draftu z celkového ôsmeho miesta rád vymenil za hráča, ktorý by zaplnil medzery v jeho súpiske. Taktiež má v pláne utratiť v lete nejaké peniaze na trhu s voľnými hráčmi.

Paul Holmgren, generálny manažér Flyers, mal v pláne získať pomocou výmeny gólmana Blue Jackets Stevea Masona, no Howson všetky jeho ponuky odmietol a Masona sa nezbavil. Vedenie „modrokabátnikov“ sa snaží ale získať brankára, ktorý by zastával post dvojky a taktiež ofenzívneho beka, ktorý by mohol hrávať pravidelne v prvom obrannom páre.

Niektorí hráči sa však tiež budú musieť s prácou v Columbuse zrejme rozlúčiť. Očakáva sa, že obranca Mike Commodore bude vyplatený zo svojej zmluvy a Howson by sa nebránil ani výmene Nikitu Filatova. Je tiež pravdepodobné, že Scottie Upshall si bude hľadať prácu niekde inde.

Letný trh ponúka viacero alternatív, ako sú napríklad Christian Ehrhoff, Andrei Markov, Ed Jovanovski, Tomáš Kaberle, Kevin Bieksa a James Wisniewski. No, Ehrhoff a Bieksa sa vyjadrili, že by radi ostali v tíme Canucks a sú ochotní poberať aj nižší plat.

„Vedieme rozhovory s mnohými mužstvami ohľadom obrancov. Samozrejme, že sa pozrieme aj na voľných hráčov a uvidíme, čo by sme mohli získať. Existuje veľa ciest, ktorými sa môžeme vydať,“ vyjadril sa Howson.

Howson má určite v záujme priviesť do svojho tímu aj kvalitného prvého centra. Jeho rokovania ohľadom Jeffa Cartera zlyhali a taktiež je nepravdepodobné, že by mal Brad Richards záujem nastupovať za Blue Jackets. Tim Connoly by tak bola ďalšia možnosť. Ak by sa podarilo priviesť šikovného hráča na post stredného útočníka, Antoine Vermette by sa mohol presunúť na krídlo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies