Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Skončí Gáborík v Ottawe?

Tím Ottawa Senators prejavil, podľa informácií denníka Ottawa Citizen, záujem o služby slovenského pravého krídelníka Mariána Gáboríka, ktorý posledné dve sezóny strávil v mužstve New Yorku Rangers.

„Senátori“ boli v celku tichí počas draftového víkendu a uskutočnili len výmenu s Columbusom Blue Jackets, od ktorého získali útočníka Nikitu Filtova za draftovú voľbu. Generálny manažér Bryan Murray však vyjadril svoju túžbu doviesť do tímu hviezdneho útočníka do prvých dvoch útokov.

Gáborík, ktorý dosiahol počas svojej kariéry 40-gólovú hranicu dvakrát, je známy tým, že ho trápia zranenia, ktoré limitujú jeho kariéru. V ročníku 2010/11 odohral 62 zápasov, v ktorých strelil iba 22 gólov a pridal 26 asistencií. Jeho súčasný kontrakt vyprší o tri roky.

Ak by sa ho Senators pokúsili získať, mohol by opačným smerom putovať český obranca Filip Kuba, ktorý zarobí v budúcej sezóne 3,7 milióna amerických dolárov. Gáborík by vyšiel Ottawu spolu na 22 miliónov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies