Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 2
21. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Drury bude vykúpený zo zmluvy

NEW YORK – Tím New York Rangers je pripravený vykúpiť zo zmluvy skúseného útočníka Chrisa Druryho, ktorý v klube pôsobil ako kapitán. Júl by si mal „užiť“ ako neobmedzený voľný hráč.

Tridsaťštyriročný veterán by mal za budúcu sezónu dostať 3,33 milióna amerických dolárov a tím bude musieť do platového rozpočtu započítať 3,7 milióna dolárov v sezóne 2011/12 a zrejme 1,67 milióna dolárov o rok neskôr, čo však bude záležať od novej kolektívnej dohody.

Drury, ktorý strávil väčšinu minulej sezóne na listine zranených hráčov a odohral len 24 zápasov so ziskom piatich bodov, mal zarobiť v novom ročníku 5 miliónov amerických dolárov. Bola to jeho posledná sezóna v platnej zmluve.

„Bolo veľkou cťou a privilégiom byť newyorským jazdcom počas posledných štyroch rokov, a budem vždy vďačný za príležitosť naplniť si detský sen. Rangers sú prvotriednou organizáciou so skvelými ľuďmi na každom oddelení. Do budúcnosti želám fanúšikom i celej organizácii len to najlepšie,“ vyhlásil Drury, ktorý v NHL odohral 892 zápasov, v ktorých zaznamenal 615 bodov počas hrania v tímoch Colorada, Calgary, Buffala a NY Rangers.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies