Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Arnott a Langenbrunner spoločne do St. Louis

ST. LOUIS – St. Louis Blues sa po dňoch neaktivita na poli trhu s voľnými hráčmi konečne činil. Generálny manažér bluesmanov Doug Armstrong dnes podpísal ročné kontrakty s dvomi bývalými hráčmi New Jersey Devils - Jasonom Arnottom a Jamiem Langenbrunnerom

Obaja títo hráči začali uplynulú sezónu v drese New Jersey Devils, avšak aj Langenbrunner, aj Arnott v priebehu sezóny tím opustili. 36-ročného Arnotta vedenie diablov vymenilo do Washingtonu za Davea Steckela a výber v 2. kole draftu 2012.

Arnott podľa novej zmluvy s Bluesmanmi, ktorej platnosť je jeden rok, zarobí 2,5 milióna dolárov. Víťaz Stanley Cupu z roku 2000 v NHL do tohto dňa odohral 1172 zápasov, v ktorých zaregistroval 904 bodov za 400 gólov a 504 prihrávok.

Napriek tomu, že Jamie Langenbrunner bol kapitán New Jersey, o jeho výmene sa v priebehu vlaňajšej sezóny hovorilo nahlas. Napokon tieto šumy dostali reálne obrysy v januári, keď sa tento 35-ročný krídelník po 9 rokoch vrátil do Dallasu, v ktorý ho draftoval a v drese ktorého začínal svoju kariéru v NHL.

Dvojnásobný držiteľ Stanley Cupu (1999 s Dallasom a 2003 s New Jersey), rovnako ako Arnott, podpísal ročný kontrakt s platom 2,5 milióna dolárov. Striebornému medailistovi z vlaňajšej olympiády posledná sezóna nevyšla, keď nazbieral v 70 zápasoch iba 32 bodov, čo bola pre Langenbrunnera bodovo najhoršia sezóna od výluky v NHL. V rámci celej svojej kariéry Langenbrunner nazbieral 638 bodov v 1035 zápasoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies