Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Manchester United

Tému založil: pato
01.09.2011 - 14:34:52
Keďže je na tejto stránke veľa priaznivcov Manchestru United, rozhodol som sa aj vzhľadom na to, že tu je možnosť diskusie o iných športoch, vytvoriť im samostatnú tému... Všetko týkajúce sa červených diablov teda patrí sem, verím, že bude čo najlepšia diskusia...

08.05.2013 - 11:19:45
avatar
hlavne že hovoril že ešte dva roky potiahne
08.05.2013 - 11:24:27
avatar
reči sa hovoria a chlieb sa je!........ĎAKUJEME
08.05.2013 - 11:39:06
avatar
Bolo na case
..ved ide aj no operaciu bedr. klbu predsa budte zhovievavy
08.05.2013 - 12:03:04
avatar
každý fanúšik united mu ďakuje tak, že sa to nedá ani vyjadriť, vrátane mňa
08.05.2013 - 16:18:35
avatar
fú, tak to je prekvapenie...
ale raz to prísť muselo
úprimne, ja si moc neviem predstaviť United bez Fergieho.
08.05.2013 - 18:13:59
avatar
Tak toto je naozaj prekvapiva sprava,samozrejme bolo jasne,ze Ferguson nemoze trenovat United vecne,ale jeho koniec som cakal mozno o rok o dva.To co Ferguson dokazal s Manchesterom za tych 26 rokov je obdivuhodne.To mnozstvo trofeji je neuveritelne a myslim,ze tymto krokom sa konci jedna uspesna era United.Myslim si vsak,ze Sir zanechal muzstvo vo vybornom stave,s potencialom na dalsie trofeje a uspechy.Som zvedavy na nastupcu.Pocul som najma o Moyesovi,ale niekde pisali aj o Solskjaerovi,dokonca Mourinhovi.Na Digisporte vraveli,ze United sa toto leto pokusia ulovit velku rybu.Viete nejake konkretne mena?
08.05.2013 - 18:56:06
avatar
Končí legenda! Najvacsi pan! Pan, ktory mal nahradit Sira Matta Busbyho a aj ho prekonal. Dnes rano som zazil sok, necakal som to. Ale nie som sam. Ocakaval som, ze rok-dva este ostane, ved vsetko tomu nasvedcovalo, i ked sa spekulovalo, ze pojde na operaciu a nestihne zaciatok sezony. No, ze sa dnes skonci jedna velka era Manchestru United, to som teda necakal. Necelych 27 rokov usepchov, krasnych zazitkov s tymto fenomenalnym timom. Boss prevzal tim v 86tom a nemal to na ruziach ustlane. Zaciatky boli tazke a vysledky najlepsie neboli. Dokonca sa spekulovalo o jeho konci. Nastastie nic take sa nestalo a on pomalicky budoval tim, ktory sa stal na ostrovoch dominantny. Tim, ktory sa budoval na hracov, ktori by polozili aj zivot za tento klub. Sancu dostali odchovanci - David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt, Gary Neville a dalsi. Fergie vzdy vedel tim vhodne doplnit, nikdy nekupoval bezhlavo. Ano, boli aj nakupy, ktore nevysli, ale ukazte mi cloveka, ktoremu vsetko na co siahne aj vyjde. Vedel v klube navodit vitaznu mentalitu a cely Manchester isiel do kazdeho zapasu s cielom vyhrat. To sa stalo aj symbolom klubu po celych 27 rokov jeho posobenia. Je mi luto, ze som ako aktivny fan United este nezazil vitazne Treble v 99tom a specialne finale v Barcelone proti Bayernu Mnichov. Aj ked som ho videl nespocetne velakrat v zaznamoch. Ako sam hovoril, mal stastie, ze viedol vela skvelych hracov a obrovske osobnosti. Ja som si klub zamiloval a aktivne zacal sledovat po prichode Wayna Rooneyho a Cristiana Ronalda. To boli casy!

Neviem, skutocne si to cele neviem predstavit bez SAFA. Aj ked ostane v klube ako isty "ambasador", ci sportovy riaditel, na tej lavicke predsalen budeme vidat inu tvar a prepacte mi, ale budem si teda musiet zvyknut. Pri vsetkej ucte k Davidovi Moyesovi, na 95% novemu manazerovi United, bude to mat tazke. Ale verim mu, urobil skvelu robotu v Evertone, vydrzal tam 10 rokov, co je tiez znak vysokej kvality. Uz roky sa o nom spekuluje ako o nastupcovi bossa a vyzera to tak, ze v priebehu par dni by mal byt oficialne oznameny jeho prichod. Vraj je uz v Manchestri sa rokuje so zastupcami klubu.

Kazdopadne, mame pred sebou posledne dva zapasy Sira Alexa na lavicke United. Doma Swansea, vonku West Bromwich. Mozno skoda, ze ten posledny zapas nehrame doma, ale i tak to bude v oboch zapasoch velmi emotivne. Velmi.

laik: vsetko su to len spekulacie, moze byt na nich nieco pravdy, nemusi - Gareth Bale, CR7, Robert Lewandowski, Pepe, Rafael Varane, Ilkay Gundogan, Radamel Falcao, Isco ci Leighton Baines (obzvlast, ak sa novym trenerom stane David Moyes).

Pripominam podpisany je uz Wilfried Zaha. O Vidic a Ferdinand naveky hrat nebudu, Jones rastie v skveleho stopera, ale uvidime, ci nebude hrat viac defenzivny stit... Smalling, Evans su talenty, ale Varane-Jones by o par rokov bola famozna dvojica. I ked Real ho zrejme nepusti. Rovnako potrebujeme tvorcu hry, mladeho dynamickeho behaveho. Carrick je super ako stit, ale spoliehat sa, ze bude aj tvorit (aj ked je to vyborny "passer"), to nie. Andersona brzdia v raste zranenia, Cleverley klasicky playmaker nie je. Je tu este Kagawa. Potrebujemo jednoducho mozog zalohy ku Carrickovi ako je v Chelsea Mata/Hazard ci v City David Silva. O branu sa nebojim, David de Gea je mimoriadny talent a a utok je na tom rovnako vyborne.

ĎAKUJEME SIR ALEX FERGUSON!!
08.05.2013 - 19:28:34
avatar
klobúkom dolu. tak takto obsažnú som nemal ani diplomovku.
08.05.2013 - 19:40:26
avatar
kedy hrajú United posledný domáci zápas sezóny? nechcem si nechať újsť rozlúčku...
08.05.2013 - 19:46:58
avatar
Kazdopadne to bude toto leto velky boj na prestupovom trhu.United,City,Chelsea,Arsenal,Juve,Real,
Barcelona,Bayern,najnovsie ma velky balik pripraveny AS Monaco.Bude velmi zaujimave sledovat pocas leta prestupove obdobie.

Varana Real nepusti,to je pilier obrany na 10 rokov i viac.To skor Pepeho,ale s jeho terajsou formou by velkou posilou nebol.Len nechape naco by bol United dalsi forvard.Ved utocna sila RvP,Rooney,Chcharito,Welbeck je obdivuhodna a jedna z najlesich v Europe.Pokial by vsak odisiel Rooney,ale to si nemyslim,ze sa stane.
08.05.2013 - 19:51:22
avatar
Sheldon, nedela, 17:00

09.05.2013 - 17:38:32
avatar
Takže David Moyes, zmluva znie na 6 rokov. Vitaj v rodine, David
23.05.2013 - 19:53:41
avatar
Tak podme trochu zhodnotit sezonu...

Ale musim zacat dalsim uspechom United v mladeznickej kategorii. Vyhrali sme totiz Premier League U21, ked sme v poslednom zapase porazili Tottenham, hoci sme prehravali 0:2. Vidno, ze mladi maju v sebe krv a DNA United. Nikdy nie je nic stratene. Videl som ten zapas a dobre chyry o hracovi z Belgicka, no s balkanskymi korenmi menom Adnan Januzaj sa potvrdili. Videl som mozno len 5 zapasov tejto sutaze, takze asi nemozem celkom hodnotit, ale Adnan je velky talent podla toho, co som videl, cital, pocul. Stale len 18 (oslavil ich nedavno) rokov, musi zapracovat na fyzicke, na com ako sam hovori aj maka, takze no problem. Talent ma nepochybne, rozum, futbalove citenie, prihravky...a ked som videl, ako sa tento tenky chlapec mota na hrote a vyhrava hlavickevo suboje so stopermi Spurs, tak sa mi isli oci vyocit. Verim, ze sancu dostane v dalsej sezone, uz teraz bol v poslednom zapase s WBA na lavicke. Na letne turne sa dostane a tam je to na nom. Sanci zrejme vela v Premier league nedostane, mozno by sa hodilo, aby sme vyuzili nasu spolupracu s Ajaxom Amsterdam a poslali ho do holandskej ligy, nech sa nejake dva roky vyhra, tam by sanci dostal urcite dost... uvidime no, budem sledovat jeho vyvoj. Dufam, ze nebude taky ako u Petrucciho. Sice podobny talent, ale...

Co sa sezony tyka, prevladaju pozitiva, aj ked je taktiez dost sklamani za nami. Vyhrali sme titul v lige, co bol ciel a za co sme samozrejme vsetci radi, kedze to je titul cislo 20. Potvrdili sme tak dominanciu v tejto sutazi v ere novodobej PL. No musim povedat, ze tento Man United bol za tych 8 rokov, co sledujem a fandim tomuto klubu asi najslabsi. Herne. Vela zapasov sme vyhrali silou vole, tesne, v nadstavenom case. ( Fergie time , David si ho musi na hodinkach nastavit ), nebola tam taka lahkost ako po ostatne roky. Vela zapasov bolo o gol, dva. Malo suverennych vykonov, kde by sme vyslovene dominovali v zapase. No superi (Chelsea a City) mali tolko hluhych miest, ze to United velmi ulahcili. Herne mozno horsi neboli, ale stratili ovela viac bodov, preto titul ziskat proste nemohli.

No na druhej strane, titul sa ziskal a to je hlavne. Co vsak bolo v sezone sklamanim, bolo ucinkovanie v LM a to smolne vypadnutie s Realom. V lige majstrov sme uspesni, ked sme hrali v poslednych 5 sezonach 3x vo finale a keby nebolo Barcelony (United ich schytali v sezonach, kedy boli ozaj skveli), mohli by sme z tych 3 fin ucasti vydolovat aj viac ako jednu vyhru. Tak napriek tomu posledne dve sezony v LM boli nevydarene. Treba sa z toho poucit v dalsej sezone sa pokusit postupit dalej. Rovnako v FA Cupe, kde sme absolutne nezvladli dvojzapas s Chelsea. Nehra sa 15 minut. Hra sa 180 minut. Ten FA Cup nam uteka, nevyhrali sme ho uz pekne dlho. Ale nevyhrali ho ani City, ktori sa po yvhre s semifinale s Chelsea uz videli na prvom mieste, wigan, ktory z PL vypadol ich hned vratil do reality.

Co sa tyka odchodov, v tejto sezone je to daco strasne. Koncia Paul Scholes, Phil Neville v Evertone, David Beckham v PSG no a samozrejme Boss. Zo starej gardy ostava uz len Ryan Giggs. Je hrozne vidiet, ako sa pomaly konci dlha a uspesna era, ktora stala prave na tychto fantastickych hracoch. no prichadza cas na novu eru, na eru Davida Moyesa. Sam som zvedavy na prichody a odchody hracov. Spekulacii okolo Wayna Rooneyho pribuda, no co je na tom pravdy, vie asi len on. Podla poslednych sprav vraj uz PSG oslovili United s 50 mil ponukou. Nasilu ho v time drzat netreba, ak chce odist, nech ide. Budem z toho smutny a sklamany, pretoze ho mam rad, ale co uz. Ziaden hrac nie je viac ako klub. Mozno by to bolo dobre z pohladu shinjiho Kagawu, ktory na konci sezony hral konecne na svojej pozici, v ktorej hral aj v Nemecku a hral skvele! V dalsej sezone, ak bude zdravy, cakajte od neho velke veci. Jurgen Klopp sa vyjadril, ze ho boli srdce, ked vidi hrat Shinjiho 20 minut za zapas a este k tomu aj na kridle. Neostava mi nic ine, len suhlasit. Snad bude hrat svoju hru v dalsom rocniku, v takom pripade sa mozme tesit na stareho Kagawu, ktory vyhral predvlani honor naj hraca Bundesligy.

Co sa tyka nasich vyhliadnutych hracov, popise sa toho vela - samozrejme pise sa o Bainesovi, spomina sa Fellaini (David Moyes faktor snad zapracuje, tohto Belgicana v time chcem! ), mlady obranca Luke Shaw (velky talent), najnovsie Thiago Alcantara z Barcy. Samozrejme overene sznacky ako Bale, Ronaldo, Falcao, Lewandowki a dalsi...

Osobne by som si prial hlavne dvoch zaloznikov, Fellainiho, ktory by bol asi idealny aj z dovodu, ze v time bude David Moyes, s ktorym sa pozna, nebol by problem s aklimatizaciou, navyse podobny typ hraca je vzdy potrebny a v United takeho niet. + hracovo vyjadrenie asi tiez hovori za vsetko:

“If I’m leaving Everton, I say if, it will depend on lots of factors,” said Fellaini, who has also been watched by Arsenal and Chelsea.
“I only want to go to a club where the manager really wants me. In 2008, Everton did everything to convince me, especially David Moyes. He made me the player I am now.”

...

uvidime no, David Moyes nikdy nekupoval vo velkom, sam som zvedavy ako tomu bude u nas, penazi mame, ale tiez sme znami skor koncepcnou pracou, ako velkou akivitou na trhu. Ale zalohu proste posilnit treba. Fellaini a Bale su moje sny. Bale chce okrem United aj Real a sam hrac sa vyjadril, ze ak opusti kohutov, chce ostat v Anglicku. Navyse sancu, ze odide zvysil aj fakt, ze Tottenham nepostupil do LM. A Bale samozrejme ma na viac ako na europsku ligu. Presne takyto dynamicky hrac nasej zalohe chyba. Predstavte si ako def zaloznikov Carricka a Fellainiho, pred nimi Kagawa, na kridlach Bale a sice druhe kridlo by bolo otazne, ale je z coho vyberat - Nani/Valencia/Young/Giggs a nova posila Zaha. No a v predu RVP. S touto zostavou by futbal United bol hned o inom.

Tak ale nechajme moje sny bokom, sustredme sa na realitu a buducnost. Sam som zvedavy co prinesie, necham sa prekvapat.

No a na zaver este jedno emotivne video, ktore ste sice uz asi videli, ale stale nemozem uverit, ze tento chlapik konci. Uz nikdy tu nebude nikto taky ako on! Respekt a obrovska vdaka boss!

02.08.2013 - 11:37:41
avatar
Tak čo, United fans, ako vidíte novú sezónu pod novým manažérom ?

Ja mám osobne veľkú radosť z výkonov Zahu v príprave, teší aj Jeese Lingaard.

Samozrejme by to ale chcelo posilniť zálohu fakt špičkovým hráčom.
02.08.2013 - 12:45:38
avatar
napr. Bale-om za 120 mil.eur
Chudák chalan tým podpisom sa práve zakopal
Uvidíme čo ten Fabregas
02.08.2013 - 12:50:50
avatar
Fabregas sa prestúpi jedine do Arsenalu
02.08.2013 - 13:08:31
avatar
Fabregas je vymysel. 100krat povedal, ze ostava v Barce, navyse predkupne pravo ma Arsenal. Neverte prosim mediam.

Neriesim, kto pride. Tesil som sa na Thiaga, vraj bol skoro hotovy a vidite. Mozno sme ani oficialnu ponuku nepodali. Media toho urobia vela. Iste je, ze potrebujeme spominaneho zaloznika, necham to na buducnost. Uvidime.

Brana je jasna, DDG jasna, mlada a kvalitna jednotka. V obrane tiez nevidim problem, stred Rio, Vida, Jones, Evans, Smalling, kraje Evra, Rafa, Fabio, Buttner. Netreba nam uz nikoho. Jones moze hrat aj def zaloznika, tak uvidime. Pri nasich problemoch so zraneniami v zadnych radoch je dobre, ze je tu konkurencia.

No problem moze byt v strede zalohy. Michale Carrick mal skvelu sezonu a bude zdravy, verim, ze ju moze zopakovat. No ma uz 32 a nebude hrat vecne... Tom Cleverley je sice pomerne mlady, ale stagnuje. Je to behavy typ hraca, ktory toho vela nepokazi, ale ani skoro nic nevymysli. Osobne to pre mna nie je momentalne hrac do zakladu. Anderson je okey, ale pri jeho smole na zranenia... dostane sa do super formy a bac, opat marodka. Zatialco kridla - Nani, Valencia, Young, Giggs a mlady Zaha. Pripadne Welbeck. Prave Zaha sa mi zo spominanych kridel pacil najviac v prirpave. Nebudem sa cudovat, ked tomu tak bude aj v sezone. Hoci Nani na turne nebol, lebo sa v Manchestri doliecoval. Sam som zvedavy, ako to Moyes posklada. Podhrot, pripadne tiez na kridle Kagawa, ktory ak bude zdravy, cakam od neho velmi dobru sezonu... a o utoku zbytocne hovorit, tam je vsetko v poriadku. Aj v pripade, zeby Wayne odisiel (dalsi vymysel medii..), tak RVP, Chicharito a Welbeck nam postacia. Zaha moze hrat tiez hrot.

A zvedavy som aj na to, kolko sanci dostanu mladici ako Januzaj a Lingard. Pripadne Varela. Na turne sa prvi dvaja menovani uviedli velmi dobre. Nehovorim, ze spravia zaklad, to ani zdaleka, ale do buducna to pre nas mozu byt zaujimavi hraci. Rovnako Nick Powell, ten vsak mal nejake zdav. problemy.
02.08.2013 - 14:04:39
avatar
Ja pri situácií s Rooneym neverím ničomu, ale škoda riešiť, on ostane na OT.
06.08.2013 - 15:16:36
avatar
viem, že ohľadom Rooneyho už bola za tie roky špekulácii miliarda, ale je nejaký plán B, v prípade, že odíde? strata MVP (diskutabilné, ale podľa mňa je...) by bolela...
06.08.2013 - 15:49:45
avatar
Tazko povedat, comu moze dnes clovek verit. Asi nicomu. Raz povie Moyes, ze Rooney nikam nejde, potom sa Wayne zrani a nejde na turne, dnes nie je ani na pripravnom zapase so Stokholmom, pretoze opat ma zdrav. problemy. Medzitym media spekuluju, ze sa riesi prestup. vraj posielaju jednu ponuku za druhou z Chelsea (prekvapko co? ), ktore my odmietame a tvrdime, ze Wayne nikam nepojde. Popritom sa byvale futbalove osobnosti (aj z dresu United, aj neutralne) ozyvaju, aby sa konecne Wayne odhodlal prehovorit pred mediami, ci naozaj chce prestupit a skoncil toto divadlo.

Toto vsetko za v poslednych tyzdnoch prebera na trase Rooney - United - bulvar. Comu vsetkemu z tohto verite? Ja to neriesim, ako bude, tak bude. Wayne sa za tie roky javi ako komplikovany clovek, ktoremu nie je vzdy najlahsie porozumiet. Mozno chce naozaj skusit nieco nove a prestupit (pred par rokmi chcel prestupit detto, ale boss ho presvedcil), mozno je to dalsi vymysel medii. Ktovie.

Kuwo..
Wazza je bezpochyby skvely futbalista a legenda Red Devils. Chybal by, mne ako fans, klubu ako takemu. Predovsetkym na travniku, pretoze ak je Wayne v pohode (co v poslednom case asi nie je), je tazko nahraditelna osoba v nasom time. Schopnost byt dolezity na kazdom centimetri ihriska (niekedy brani az pri stoperoch a o jeho zabijackom ofenzivnom instikte nemusim hovorit) je pre nas dolezita. Musim vsak uznat, ze poslednu sezonu (alebo dve) uz nehral uplne na svojej tradicnej pozicii. Nie je to uplne ten najtypickejsi utocnik, ktory hra len v 16tke a doraza do brany (takych by sa vo svete naslo, aj ked nepochybujem o ich kvalite, to nie). Castokrat hral v hlbke pola, rozohraval, pretoze ta rozohravka v nasom time veru najlepsia nie je a Wayne ju ma...tym padom aj ta golova produkcia trosku klesla, prichodom RVP duplom. Moyes sa vyjadril, ze prave s Robinom rata do zakladu. Co opat nastartovalo spekulacie.

Samozrejme, ze ak by odisiel, chybal by. Ale to uz proste neovplyvnime. Mozno by viac sanci na svojej pozicii dostal Kagawa, ktory ma podla mna potencial zaziarit v tejto sezone BPL. Vlani riesil prechod z Bundesligy do Premier League, nevedel ani ň anglicky, mal navyse dost trabli so zraneniami + nehral uplne na svojej pozicii. Vsetko toto sa podpisalo pod to, ze nezaziaril. Ale ani nesklamal, ja som bol s jeho vykonmi spokojny. Je tam velky potencial. Mohol by kludne hrat AM, Carrick s novou posilou samozrejme CM (velka skoda, ze tu nie je Thiago...). Ale nebudem tu rozpravat o zostave, kedze nemam ani sajnu, ako bude vyzerat. Mame noveho trenera, prisiel Zaha, do timu sa tlacia mladici, je tu nejasna situacia okolo Wazzu + Nani, hoci ten by mal ostat v time. Navyse, ideme po nejakom zaloznikovi, ale zatial nic nove.

< 1 ... 7 8 9 10 11 12 ... 25 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies